Rekurzeme.lv ARHĪVS

Bruģis tavā sētā – ilgtermiņa risinājums ar unikālu dizainu

Seastone SIA

2015. gada 17. septembris 00:00

1306
Bruģis tavā sētā – ilgtermiņa risinājums ar unikālu dizainu

Bruģa segums mūsdienās ir plaši pielietots risinājums, turklāt šobrīd ir pieejamas dažādas variācijas, kas mājas apkārtni var padarīt ne tikai sakoptāku, bet arī īpaši pievilcīgu. Visbiežāk bruģis tiek klāts ietvju un piemājas ceļu daļā, taču iespējami arī daudzi citi risinājumi - sākot ar bruģa ieklāšanu sētā un beidzot ar dažādiem risinājumiem piemājas dārzā, terasē, lapenē vai piknika/ugunskura vietā. Bruģi varat izmantot arī ap mājas pamatiem kā apdares materiālu. Šāds risinājums pasārgās māju no applūšanas riska un mitruma iekļūšanas tās pamatos.

Bruģa ilgmūžības noslēpums – kvalitāte
Bruģa segumam visvairāk tiek kaitēts ziemā, kad uz tā tiek bērta sāls. Tāpat tam kaitē uzsalušā ledus skaldīšana un braukšana ar radžotām auto riepām. Savukārt vasarā lielākais bruģa ienaidnieks ir zāle, kas spraucas pa tā šķirbām. Taču, lai cik saaudzīgi arī neizturētos pret ieklāto bruģa segumu, tā ilggmūžība tomēr lielā mērā ir atkarīga no kvalitātes – izmantotās ražošanas tehnoloģijas un betona sastāva.

Latvijā bruģa ražotāju ir ļoti daudz, un tas rada milzu konkurenci starp ražotājiem. Klientā tas var radīt apjukumu, jo jāspēj orientēties lielā piedāvājumu klāstā. Bruģa ražotāja “Seastone” valdes loceklis Oļegs Čubarovs skaidro, ka šīs sfēras uzņēmumiem tik piesātinātā tirgū ir divas iespējas. Konkurēt vai nu ar zemu cenu, vai augstu kvalitāti.

“Seastone”, kas atrodas Talsu novada Lībagu pagastā, izvēlējies otro variantu. Pēc ražotnes rekonstrukcijas uzņēmums spēj saražot visaugstākās kvalitātes produktu par akdekvātu cenu. Par to liecina arī dažādas pārbaudes, kurās noskaidrots, ka “Seastone” ražotais bruģis pozitīvā ziņā pārsniedz Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas būvniecības materiālu prasības. Uzņēmuma ražotajam bruģim ir ne tikai augstas fizikālās izturības īpašības, bet arī laba noturība pret krāsu bālēšanu, jo virskārtas izstrādē ir ieguldīts liels darbs un jaunākie tehnoloģiskie risinājumi.

Turklāt bruģa piedāvājums ir variējams gan krāsās, gan formās – tas paver jaunas dizaina iespējas. O.Čubarovs piebilst, ka dizainu var pierobežot tikai mākslinieka fantāzijas trūkums. Jaunievedums ir mūsdienīgs bruģa veids “Rombs 3D”, kas ļauj radīt optisku trīsdimensiju efektu, un, no bruģa saliktās figūras izskatās apjomīgas. Bez jebkādiem papildus elementiem, tikai variējot ar krāsām iespējams panākt interesantu, negaidītu telpiskumu un piešķirt bruģētajai virsmai dziļumu. Neskaitāmās bruģa „Rombs 3D” kombinācijas un krāsu variācijas ļauj izveidot patiesi unikālu dizainu.

“Seastone” produkcijas piemērota gan privātmāju dārza ceļu iekārtošanai, gan laukumu izbūvei, kur paredzēta liela smagās tehnikas satiksmes intensitāte. Uzņēmuma konsultanti palīdzēs izvēlēties piemērotāko produktu Jūsu vajadzībām un izstāstīs kā bruģis pareizi ieklājams. Nepieciešamības gadījumā iespējama specializētas brigādes piesaiste.

Vairāk par “Seastone” piedāvājumu uzziniet šeit: http://seastone.eu