Rekurzeme.lv ARHĪVS

Paklāju maiņa Rīgā un visā Latvijā

Ilze Krauze

2015. gada 25. septembris 00:00

147
Paklāju maiņa Rīgā un visā Latvijā

Nepastāvīgo laikapstākļu dēļ uzņēmuma esošo paklāju kopšana ir jāveic vēl cītīgāk un regulārāk, jo tīra, sakopta darba vide iepriecinās gan darbiniekus, gan klientus, kā arī ļaus uzturēt darba drošībai un veselībai labvēlīgu klimatu.

Paklāju maiņa atkarīga no darba apstākļiem
Paklāju maiņa
un tīrīšana uzņēmuma apkopējai var kļūt pārāk laikietilpīga un dārga, jo tīrīšana būs atkarīga no funkcijas, ko konkrētajā vietā veic paklājs, kā arī tīrīšanas līdzekļiem.

Paklājs uzņēmumā:

  • Ir vieta, kur no apaviem notīrīt ielas putekļus;
  • Aizsargā parketu no apavu papēžu švīkām;
  • Gādā par darbinieku un klientu drošību uz slidenās flīžu grīdas;
  • Dod papildus siltumu un komfortu;Ir daudzkrāsains dekoratīvs elements;
  • Kalpo, lai reprezentētu uzņēmuma logo. 

Lai labāk pildītu savu uzdevumu, paklāji tiek ražoti no atšķirīgiem materiāliem, piemēram:

  • Neilona;
  • Kokvilnas;
  • Gumijas un citiem materiāliem.

Kādus paklājus izvēlēties?
Piemēram, klasiskie neilona paklāji aiztur līdz pat 70 procentiem netīrumu, šādi ļaujot uzturēt sausas grīdas visa gada garumā. Neilona paklājs iederēsies pie uzņēmuma galvenās ieejas, ražošanas telpās un arī pie kafijas vai ūdens automātiem.Lai aizturētu mitrumu, īstā izvēle būs kokvilnas paklājs. Komforta paklāji līdzīgi kā zābaka zole, dos drošu pamatu zem kājām un būs noderīgi baseinos, sporta zāļu dušās, aiz bāra letes un arī ražošanas telpās. 

Vērīgi izraudzīts paklājs ar krāsainiem rakstiem būs interesants dizaina elements, tomēr arī šajā gadījumā paklājs joprojām savāc netīrumus, tāpēc to ik pa laikam vajadzēs iztīrīt. Protams, vienā uzņēmumā atradīsies vieta dažāda veida paklājiem, tāpēc paklāju maiņu un tīrīšanu deleģē paklāju maiņas speciālistiem!

Paklāju maiņa - uztici tos profesionāļiem no Berendsen!
Paklāju maiņas uzņēmums A/S "Berendsen Tekstila Serviss" tirgū darbojas jau 21. gadu. Uzņēmums piedāvā paklāju piegādi, paklāju maiņu un mazgāšanu. Kompānijas pārstāvji darbojas visā Latvijā, ļaujot gan lieliem, gan maziem uzņēmumiem samazināt savas saimnieciskās izmaksas un darba telpu tīrīšanā patērēto laiku.

Berendsen rīcībā ir visas nepieciešamās iekārtas un tīrīšanas līdzekļi, lai nodrošinātu to, ka paklāji ir tīri un kalpo ilgi. Turklāt īpašos svētkos Berendsen saviem klientiem uz grīdas izritinās arī sarkano paklāju!

Paklāju maiņa ir tikai viens no uzņēmuma darbības laukiem - "Berendsen Tekstila Serviss" nodrošina uzņēmumus arī ar higiēnas servisu un virtuves dvieļiem. 

Plašāku informāciju meklē Berendsen mājas lapā berendsen.lv, zvani pa tālruņiem 67500075; 67600610, raksti uz e-pastu info@berendsen.lv.