Rekurzeme.lv ARHĪVS

Liepājā būs Agra Daņiļeviča DZIRNAS ar jauno programmu "O`Fortuna"

2012. gada 12. septembris 12:05

408
Liepājā būs Agra Daņiļeviča DZIRNAS ar jauno programmu "O`Fortuna"

Šī gada 5.oktobrī plkst. 19:00 LOC Rožu zālē ar modernās dejas koncertprogrammu atgriežas Agra Daņiļeviča deju grupa "DZIRNAS", kura skatītāju vērtējumam piedāvās jaunu, neparastu programmu "O`Fortuna". Uzvedumu papildinās Karla Orfa mūzika, kas iekarojusi visu pasauli, neatstājot vienaldzīgus nedz akadēmiskos klausītājus, nedz Maikla Džeksona fanus.

Uzvedums atspoguļo dziļi filozofisku redzējumu. "Sprāgst ritma kodolbumba - enerģijas megatonnas. Tad atraisās neticams azarts un asprātība, uzplaukst cilvēcisko prieku dārzs, kurā jaunieši, kaislību dzīti, meklē un rod savām slēptajām dziņām ekstātisku piepildījumu. Dievietes Fortūnas rokās ir cita dāvana - viņas pielūdzējiem lemts mūžīgs ceļš pēc kārotās laimes, kas zudīs tai mirklī, kad šķitīs iegūta un paturama uz visiem laikiem," par uzveduma vēstījumu saka tā režisors Uģis Brikmanis.

Izrādes horeogrāfi ir Agris Daņiļevičs un Markuss Cmolnigs, režisors - Uģis Brikmanis, tērpu māksliniece - Evija Dāboliņa.

Ar minēto programmu sevi piesaka deju grupas "Dzirnas" profesionālais sastāvs.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā. Biļešu cena sākot no 3 Ls.