Rekurzeme.lv ARHĪVS

Uzņēmējs Ivars Kesenfelds atgriežas politikā un gatavojas pašvaldību vēlēšanām

Rekurzeme

2015. gada 17. oktobris 11:51

280
Uzņēmējs Ivars Kesenfelds atgriežas politikā un gatavojas pašvaldību vēlēšanām

Ir izveidota partijas "Reģionu alianse" Liepājas nodaļa un par tās vadītāju biedru sapulcē ir ievēlēts Liepājas uzņēmējs Ivars Kesenfelds, informē "Reģionu alianse". Savukārt vadītāja vietnieka pienākumi ir uzticēti Ingai Kulmanei, Liepājas Kristīgās sākumskolas vadītājai.

"Reģionu alianses Liepājas nodaļas izveidošana faktiski iezīmē Latvijas Reģionu apvienības startu nākamajām pašvaldību vēlēšanām un apliecina mūsu visnopietnākos nolūkus attiecībā uz Latvijas novadiem un pilsētām. Liepājas nodaļas izveidošana ir būtisks solis Latvijas Reģionu apvienības pārstāvniecības paplašināšanai Latvijas pašvaldībās. Mēs kļūstam par spēku, ar ko būs jārēķinās visām varas partijām," uzsver Reģionu alianses valdes priekšsēdētājs, Latvijas Reģionu apvienības pārstāvju sapulces vadītājs Andrejs Ence.

Politiskās partijas "Reģionu alianse" Liepājas nodaļa tika izveidota 30. septembrī. Reģionu alianses valdes sēdē 13. oktobrī vienbalsīgi tika apstiprināta nodaļas izveidošana, nolikums, kā arī vadītājs un vadītāja vietnieks. Reģionu alianses Liepājas nodaļas kodolu veido lielā skaitā no Nacionālās apvienības Liepājas nodaļas aizgājušie biedri.

"Reģionu alianses" Liepājas nodaļa par savu mērķi definējusi - novērst Liepājas saimniecisko panīkumu.