Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ērtas un mūsdienīgas ragavas aktīvai ziemai

Ieva Zariņa

2015. gada 25. oktobris 00:00

428
Ērtas un mūsdienīgas ragavas aktīvai ziemai

Ziemas aukstums un apsnigušas ielas var kļūt patīkamas, ja vien ir laika apstākļiem piemērots apģērbs un atbilstoši ziemas sporta piederumi. Mūsdienās masīvo un smago ragavu vietā ir iespējams iegādāties jaunus, daudz ērtākus, modeļus. Tie tiek ražoti, vadoties pēc pieņēmuma, ka ragavas ir izklaide – tāpēc tās ir vieglas, izturīgas un mazākā izmērā. Savukārt tiem, kuri vēlas izmēģināt braucienu ar smagāku aprīkojumu, ražotāji piedāvā ragavas ar stūri. Izvēle ir tikpat plaša kā cenu klāsts – Jums ir tikai jāsaprot, kādiem mērķiem un lietotājiem plānojat ragavas iegādāties.

Sporta preču veikals vai iepirkšanās internetā?
Ja esat nolēmis iepriecināt savu ģimeni ar jaunām ragavām, nesteidzieties ar došanos uz sporta preču veikalu. Konsultanta meklēšana, rindas, nepieciešamība tērēt laiku braucienam un vēl pirkuma nogādāšana mājās saviem spēkiem – tā var būt diezgan nogurdinoša pieredze. Labāk apsveriet iespēju ragavas iegādāties interneta veikalā. Preču piedāvājums un cenu līmenis ir tikpat pievilcīgs kā lokālajos veikalos, bet ir vairākas priekšrocības:

  • Pasūtīt preci var visu diennakti;
  • Nepieciešamības gadījumā pirkumu nogādās pie Jūsu mājas durvīm;
  • Interneta veikali ļoti bieži rīko akcijas un konkursus – izmantojiet iespēju laimēt nepieciešamas preces.

1a.lv – ragavas bērniem un pieaugušajiem
Viens no atzītākajiem Latvijas interneta veikaliem ir 1a.lv – 98% pircēju apgalvo, ka izmantos to vēlreiz. Arī meklējot ragavas, ir vērts ielūkoties, ko piedāvā 1a.lv.

Ērta navigācija palīdz atlasīt ragavas pēc cenas, ražotāja un to veida. Atkarībā no vecuma, laika apstākļiem un fiziskās sagatavotības, izvēlieties:

  • Paliktņus – vienkāršs ragavu veids, kas ir piemērots braukšanai no leduskalniņiem. Paliktņi ir viegli un tos var izmantot sākot no 3 gadu vecuma;
  • Sēdekļus – šīs ragavas ir drošākas, jo bērns nevis pieturas pie roktura, bet atrodas slidojošā krēsla iekšā;
  • Klasiskas sniega ragavas – tās ir aprīkotas ar ērtu sēdvietu, vietu kājām un augstiem bortiem. Tā būs laba izvēle izbraucienam pa apsniegušiem mežiem vai parkiem. Šie modeļi iztur lielāku svaru, turklāt advancētākajiem ir arī bremzes;
  • Sniega ragavas ar stūri – gandrīz profesionālais aprīkojums! Tiek ražotas no tērauda un īpaši izturīgas plastmasas un ir paredzētas aktīviem ziemas piedzīvojumiem.

Ienāciet 1a.lv mājaslapā 1a.lv un uzziniet vairāk par pirkumu apmaksas un piegādes nosacījumiem, jo starp piedāvātajiem variantiem noteikti atradīsiet sev piemērotu. 1a.lv varēsiet iegādāties ragavas, kas aktivitātes ziemā padarīs daudz jautrākās!