Rekurzeme.lv ARHĪVS

Apgūt ceļa zīmes - nosacījums Nr.1 drošai braukšanai

Infinitum

2015. gada 31. oktobris 00:00

159
Apgūt ceļa zīmes - nosacījums Nr.1 drošai braukšanai

Pieņemot lēmumu iegūt autovadītāja apliecību, jāņem vērā, ka jāapgūst ne tikai teorijas kurss, bet jānokārto arī praktiskās braukšanas nodarbības. Statistika rāda, ka daudziem topošajiem autovadītājiem auto vadīšana nesagādā tik lielu izaicinājumu kā teorijas apgūšana. Ārējās apgaismes ierīču lietošana, ceļa zīmes un braukšana krustojumos ir tikai dažas no tēmām, kas jāpārzina autovadītājam. Lai teorijas eksāmenu nokārtotu bez problēmām, apmācības jāizvēlas tādā autoskolā, kurā teorija tiek pasniegta viegli uztveramā veidā.

Drošība un atbildība pirmajā vietā

Konkurētspējīga autoskola ir tā, kas spēj loģiski izskaidrot katras ceļa zīmes lietojumu un pamatot to regulāru ievērošanu. Zināt ceļa zīmes ir prioritāte, savukārt izprast to lietojumu nozīmē pilnvērtīgi iekļauties ceļu satiksmē ar korekti izvēlētu braukšanas ātrumu, distanci un ņemot vērā braukšanas ierobežojumus. Apsverot mācību uzsākšanu, jāizvēlas tāds pakalpojumu sniedzējs, kas ar vārdu drošība ir “uz Tu”, saistot to ne tikai ar veiksmīgi nokārtotiem skolas teorijas un braukšanas eksāmeniem, bet arī psiholoģisko sagatavotību būt daļai no drošas un aktīvas satiksmes plūsmas.

Augsta līmeņa apmācības ikvienam

Izvēloties autoskolu, nozīmīgs aspekts ir kursu norises vieta un papildus iespējas, piemēram, individuālas nodarbības, pašmācības iespējas internetā un specifisku tēmu, piemēram, braukšana krustojumos, ceļa zīmes vai satiksmes regulēšana padziļināta apguve. Minētos aspektus aptver Credo, kas 14 gadu pastāvēšanas laikā ir nostiprinājusi savas pozīcijas autoskolu vidū, nodrošinot:

♦ kvalitatīvu apmācību un konsultācijas zinošu un pieredzējušu instruktoru vadībā;

♦ visu auto kategoriju, autobusu un traktortehnikas vadītāju apmācību;

♦ drošas braukšanas apmācību un īpašu pretavārijas kursu;

♦ regulāras atlaides jubilāriem un speciālos piedāvājumus;

♦ klientiem draudzīgas cenas un apmaksas iespējas.

Plašs pakalpojumu klāsts un izvēles iespējas 

Credo nodrošina ne tikai klātienes apmācību, bet arī plašas iespējas mājas lapā, kur līdzās informācijai par autoskolu, iespējams:

♦ padziļināti apgūt teoriju un izpētīt vizuālos materiālus, piemēram, ceļa zīmes;

♦ izmēģināt visu teorijas eksāmenu vai tikai tēmas, kas visvairāk interesē;

♦ noskaidrot informāciju par akcijām un jaunumiem, kā arī eksāmenu laikiem;

♦ laicīgi iepazīties ar instruktoriem un atsauksmēm.

Izglītojies arī mājās sev izdevīgā laikā

Katra klienta laiks ir prioritāte, tāpēc daudziem piemērots variants ir iespēja apgūt braukšanas iemaņas vai teoriju, piemēram, lekciju starplaikos. Credo piedāvā braukšanas vai teorijas apmācību pēc individuāla izsaukuma jebkurā diennakts laikā, nodrošinot:

♦ instruktora ierašanos noteiktā laikā un vietā;

individuālu teorijas vai auto vadīšanas apmācību;

♦ pēc apmācības Tevi nogādās nepieciešamajā vietā, piemēram, mājās vai augstskolā.

Izvēlies iegūt autovadītāja apliecību un jūties droši ceļu satiksmē! Apmeklē Credo un piesakies jau tagad!