Rekurzeme.lv ARHĪVS

Sāks cīņu par Liepājas čempiona titulu telpu futbolā

Sāks cīņu par Liepājas čempiona titulu telpu futbolā

Sestdien Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies Liepājas telpu futbola čempionāts. Tajā spēlēs 27 komandas, kuras būs sadalītas trīs divīzijās.

A divīzijā spēlēs astoņas komandas – “Eko Kurzeme”, “Classic”, “UPTK”, “Liepājas papīrs”, “Lesjofors”, “TEM”, “Depo 14” (Ventspils) un “Priekule”, uzskaita Liepājas telpu futbola čempionāta organizators Jānis Prokners.

Arī B divīzijā spēlēs astoņas komandas – “Medze”, “Nīca”, “Lattelecom”, “RK Metāls”, “CompaqPeat”, “Blue Shock Race”, “Mols L” un “Galaksis N”. Savukārt C divīzijā spēlēs 11 komandas – “Pāvila draudze”, “Zvejnieks”, “Hidrolats”, “Rtmetals.lv”, “Grobiņas pagasts”, “A.E. Partner”, “Pāvilosta”, “Kursas putni”, “Raven”, “Rucava” un “LJK”. Kopumā komandu skaits ir palicis tāds pats kā pagājušajā gadā, taču šogad nespēlēs pērnās sezonas četras dalībnieces, to vietā nākušas četras jaunas komandas. A un B divīzija izspēlēs vienu apli, pēc kura četras labākās komandas turpinās cīņu par godalgām, bet pārējās četras cīnīsies par atlikušajām vietām. C divīzijā komandas spēlēs vienu apli.

Sestdien pulksten 10 spēlēs “Pāvila draudze” un “LJK”, pulksten 11 laukumā dosies “Lattelecom” un “Blue Shock Race”, pulksten 12 sacentīsies “Zvejnieks” un “Rucava”, pulksten 13 spēlēs “UPTK” un “TEM”, pulksten 14 spēkosies “Medze” un “Galaksis N”, bet pirmo spēļu kārtu pulksten 15 noslēgs “Liepājas papīrs” un “Lesjofors”.