Rekurzeme.lv ARHĪVS

Mops – Jūsu palīgs telpu uzkopšanā

Ingus Briedis

2015. gada 8. novembris 00:00

288
Mops – Jūsu palīgs telpu uzkopšanā

Telpu uzkopšanas speciālisti zina, ka veiksmīgas tīrīšanas nosacījums ir kvalitatīvi rīki. Apkopēji vairs nestrādā tikai ar lupatu un ūdens spaini, jo uzkopšanas aprīkojums tiek modernizēts. Tagad prioritātes šajā jomā ir šādas – ātrāk, higiēniskāk, ekonomiskāk. Realizēt tās palīdz mops – mūsdienīgs darbarīks, kas atvieglo telpu uzkopšanu. Mops ir viegli lietojams un to var veiksmīgi izmantot gan birojos, gan lielās publiskajās telpās, gan dzīvokļos. Tas ir izturīgs aprīkojums, kas ne tikai tiks galā ar netīrumiem, bet arī paildzinās grīdas izmantošanas laiku, jo mops tīra ļoti saudzīgi.

Kas ir sausā tīrīšana un kādas ir tās priekšrocības?

Sausā tīrīšana nozīmē, ka apkopē netiek izmantoti šķidrie tīrīšanas līdzekļi. Parasti šāda sadzīves ķīmija ir ļoti kaitīga un tas ved pie grīdas bojājumiem un nepieciešamības to remontēt vai pat nomainīt. Turklāt ķīmiskie šķidrumi atstāj uz grīdas plānu kārtu, kas var negatīvi ietekmēt gaisa kvalitāti telpā. Sausā tīrīšana samazina izmaksas un padara telpas uzkopšanas procesu vieglāku un higiēniskāku. Mops ir īpaša slota, kas ir speciāli izstrādāta šādam uzkopšanas veidam. 

Apkopes eksperti zina, ka ar mopu:

♦ vairs nebūs jāraizējas par to, vai bīstamie ķīmiskie līdzekļi tiks lietoti pareizi;

♦ var būtiski paātrināt uzkopšanai nepieciešamu laiku, jo telpu varēs izmantot darbam jau nākamajā minūtē;

♦ nebūs jāuztraucas par bojājumiem. Parasti mops tiek ražots no mīkstiem dabīgiem vai sintētiskiem materiāliem un pateicoties tam neskrāpē grīdu.

Berendsen – telpu higiēnas eksperts

Uzņēmums Berendsen piedāvā dažādas telpu uzkopšanas preces, to skaitā arī mopus. Mops no Berendsen – tā ir no speciālas kokvilnas dzijas veidota slota, kas veiksmīgi savāc putekļus un pulē grīdas. Šāds apkārtējai videi draudzīgs mops ir piemērots grīdām no dažādiem materiāliem – koka, flīzēm, parketa, linoleja, betona. Lakotas grīdas pēc mopa izmantošanas iegūs papildu spīdumu, bet gaiss telpā pēc uzkopšanas paliks tīrs – to īpaši novērtēs cilvēki, kuri cieš no alerģijām vai ir jutīgi pret smakām. 

Berendsen garantē mopa nomaiņu reizi nedēļā un Jums nebūs tas jātīra saviem spēkiem. Turklāt mops tiks īpaši apstrādāts un rezultātā Jūs iegūsiet vēl tīrākas telpas. Ienāciet Berendsen mājaslapā berendsen.lv un piesakieties bezmaksas konsultācijai. Ja Jums ir nepieciešams mops vai citi higiēnas piederumi, Berendsen ir īstā vieta, kur tos meklēt!