Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: Dāvis Leiteris Liepājas telpu futbola čempionātā neiztur iereibuša skatītāja teroru

FOTO: Dāvis Leiteris Liepājas telpu futbola čempionātā neiztur iereibuša skatītāja teroru

Pagājušās nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas Liepājas čempionāta telpu futbolā pirmās 12 spēles. Sarkano kartīti saņēma "Nīcas" vārtsargs Dāvis Leiteris, kurš izcēlās ar nesportisku rīcību.

Sestdien, 7. novembrī, tika fiksēti šādi rezultāti: “Pāvila Draudze” un "LJK" 5:8, “Lattelecom" un "Blue Shock Race" 3:2, "Zvejnieks" un "Rucava" 0:5, “UPTK" un "TEM" 5:13, “Medze” un "Galaksis N" 5:4, "Liepājas Papīrs" un "Lesjofors" 6:2, informē čempionāta organizators Jānis Prokners.

Svētdien, 8. novembrī, tika fiksēti šādi rezultāti: “Hidrolats" un "Raven" 2:6, “Nīca" un "Mols L" 2:4, “EKO Kurzeme" un "Priekule" 4:3, "A.E Partner" un "Grobiņas pagasts" 4:5, "RK Metāls" un "Compaq peat" 4:3, "UPTK" un "Lesjofors" 5:1.

Sarkano kartīti saņēma "Nīcas" vārtsargs Dāvis Leiteris. J. Prokners stāsta, ka tribīnēs viens no komandas "Mols L" atbalstītājiem bija kunga prātā un nīcenieku vārtsargam "karināja makaronus uz ausīm". D. Leiteris mača laikā neizturēja iereibušā skatītāja teroru un spēra bumbu skatītāju virzienā.

Par nesportisku rīcību futbolistam tika parādīta sarkanā kartīte. Viņam būs jāizlaiž vismaz divas spēles, bet vēl tiks lemts, vai sods nebūs vēl bargāks.