Rekurzeme.lv ARHĪVS

"Nīcas" vārtsargam Dāvim Leiterim piešķir divu spēļu diskvalifikāciju

"Nīcas" vārtsargam Dāvim Leiterim piešķir divu spēļu diskvalifikāciju

Liepājas čempionāts telpu futbolā sākās ar incidentu, kurā “Nīcas” vārtsargs Dāvis Leiteris neizturēja tribīnēs sēdoša iereibuša pretinieka komandas spēlētāja provokāciju, par ko spēlētājs tika sodīts ar sarkano kartīti.

Par nesportisku rīcību futbolistam tika parādīta sarkanā kartīte un piešķirta divu spēļu diskvalifikācija. Sarkano kartīti saņēma arī pretinieka spēlētājs, informē Liepājas čempionāta organizators Jānis Prokners.

Sestdien Liepājas Olimpiskajā centrā pulksten 10 spēlēs “Grobiņas pagasts” un “Pāvila draudze”, pulksten 11 – “Medze” un “Mols L”, pulksten 12 – Classic” un “Depo 14”, pulksten 13 – “Rtmetals.lv” un “Kursas putni”, pulksten 14 – “Nīca” un “Galaksis N”, pulksten 15 – “Liepājas papīrs” un “TEM”.

Svētdien  Liepājas Olimpiskajā centrā pulksten 10 spēlēs “RK Metāls” un “Rucava”, pulksten 11 – “Lattelecom” un “Compaqpeat”, pulksten 12 – “Classic” un “Priekule”, pulksten 13 – “Zvejnieks” un “LJK”, pulksten 14 – “Medze” un “Blue Shock Race”, pulksten 15 – “Liepājas papīrs” un “UPTK”.

Piektdienas "Kursas Laikā" lasiet par novadu komandu mērķiem Liepājas čempionātā!