Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: Uzvar "Liepājas papīrs", "Galaksis N", "Grobiņas pagasts", "Mols L", "Classic" un "Rtmetals.lv"

FOTO: Uzvar "Liepājas papīrs", "Galaksis N", "Grobiņas pagasts", "Mols L", "Classic" un "Rtmetals.lv"

Liepājas telpu futbola čempionātā sestdien, 14. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā pie uzvaras tika "Liepājas papīrs", "Galaksis N", "Grobiņas pagasts", "Mols L", "Classic" un "Rtmetals.lv".

Tika fiksēti šādi rezultāti: “Grobiņas pagasts” un “Pāvila draudze” 5:2, “Medze” un “Mols L” 4:5; "Classic” un “Depo 14” 6:2, “Rtmetals.lv” un “Kursas putni” 2:0, “Nīca” un “Galaksis N” 3:8, "Liepājas papīrs” un “TEM” 9:6.

Interesantākā spēle izvērsās starp "Liepājas papīru" un "TEM", kur "Liepājas papīrs" izvirzījās vadībā ar 5:3, bet "TEM" rezultātu izlīdzināja - 5:5. Spraigā cīņā "Liepājas papīrs" gan guva vēl četrus vārtus pēc kārtas, svinot uzvaru ar 9:6. Tikmēr "Nīca" pret "Galaksis N" spēlēja bez sava pamatvārtsarga Dāvja Leitera, kuram par nesportisku rīcību ir divu spēļu diskvalifikācija.

Liepājas čempionāta organizators Jānis Prokners stāsta, ka līdzjutēji bija vīlušies "Depo 14" sniegumā, kuras sastāvā bija arī trīs spēlētāji ar virslīgas pieredzi. "Classic" tomēr bija pārāki, parādot, ka Liepājā ir labs telpu futbola līmenis.

Svētdien pulksten 10 spēlēs “Medze” un “Blue Shock Race”, pulksten 11 – “Lattelecom” un “Compaqpeat”, pulksten 12 – “Classic” un “Priekule”, pulksten 13 – “Zvejnieks” un “LJK”, pulksten 14 – "Pāvila draudze" un "Rucava", pulksten 15 – “Liepājas papīrs” un “UPTK”.