Rekurzeme.lv ARHĪVS

"Priekule" sarūpē pārsteigumu Liepājas telpu futbola čempionātā

"Priekule" sarūpē pārsteigumu Liepājas telpu futbola čempionātā

Svētdien, 15. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā Liepājas telpu futbola čempionātā lielāko pārsteigumu sarūpēja "Priekule", kas spraigā cīņā uzvarēja komandu "Classic". Vēl pie uzvaras tika "UPTK", "Medze", "Lattelecom", "LJK" un "Rucava".

Par šīs kārtes lielāko pārsteigumu parūpējās "Priekule", kas ar 5:4 A divīzijā uzvarēja komandu "Classic". "Priekule" mačā izvirzījās vadībā, bet "Classic" rezultātu izlīdzināja. Pēc tam "Priekule" bija vadībā ar 3:1, bet "Classic" panāca 3:3. Spēles turpinājumā priekulnieki vēlreiz izvirzījās vadībā, bet "Classic" atspēlējās. Pēdjā minūtē "Priekule" guva uzvaras vārtus, informē čempionāta organizators Jānis Prokners.

Vēl A divīzijā "UPTK'' ar 10:5 sagrāva "Liepājas papīru". "UPTK" vienībai četrus vārtus guva futbolists Vugars Askerovs.

B divīzijā "Medze" ar 5:1 uzvarēja komandu "Blue Shock Race". Sākums mačā bija līdzvērtīgs, bet spēles turpinājumā medzenieki izrāvās. Vēl B divīzijā "Lattelecom" ar 7:3 pārspēja komandu "CompaqPeat".

C divīzijā "LJK" ar 7:3 uzvarēja "Zvejnieku". Arī šajā mačā sākums bija līdzvērtīgs, "LJK" futbolisti vēl nebija pamodušies. Pēc tam komanda atvērās un spēles turpinājumā bija pārāka. Vēl C divīzijā "Rucava" ar 5:4 uzvarēja "Pāvila draudzi", tiekot pie savas otrās uzvaras pirmajās divās spēlēs. "Pāvila draudze" gan sākumā bija vadībā ar 2:1.