Rekurzeme.lv ARHĪVS

Profesionāla nekustamā īpašuma apsaimniekošana

Ingus Karpenko

2015. gada 21. novembris 00:00

46
Profesionāla nekustamā īpašuma apsaimniekošana

Lai nodrošinātu ērtus un drošus dzīves apstākļus nama iedzīvotājiem, nekustamā īpašuma apsaimniekošana ir viens no būtiskākajiem jautājumiem. Tas  nozīmē gan atbildību, gan arī dažādu problēmu efektīvu risināšanu, tādēļ visbiežāk šis uzdevums tiek uzticēts profesionāļiem. Labs, pieredzes bagāts namu apsaimniekotājs ar darba pienākumiem spēs tikt galā ātri un efektīvi, ļaujot nama īpašniekam būt drošam par savu izvēli.

Ja arī Jūs esat namu apsaimniekotāja meklējumos, vērts ieskatīties uzņēmuma Lucida piedāvājumā. Lucida ir namu apsaimniekošanas serviss, kas nodrošina daudzveidīgu pakalpojumu klāstu, piemēram, mājas tehniskā stāvokļa uzlabošanu un teritorijas uzkopšanu. Kompānijā strādā dažādu jomu speciālisti, tādēļ ikviens klients var būt drošs, ka saņems ātru un kvalitatīvu servisu – Lucida spēj atrisināt gandrīz jebkuru ar nekustamo īpašumu apsaimniekošanu saistītu problēmu. Šī priekšrocība klientam ļauj ietaupīt gan laiku, gan arī citus resursus.

Lucida piedāvā arī citus pakalpojumus:

  • Sertificēta elektriķa un santehniķa pakalpojumi;
  • Telpu uzkopšana;
  • Remontdarbu veikšana;
  • Apsardzes pakalpojumi;
  • Logu mazgāšana;
  • Dažādi speciālie darbi – piemēram, mēbeļu un paklāju tīrīšana.

Namu apsaimniekošana dažādu tipu mājām
Lucida piedāvātā nekustamā īpašuma apsaimniekošana piemērota dažāda tipa mājām – gan jaunceltnēm, gan arī namiem, kas celti senāk. Kompānijas klientu vidū ir gan privātpersonas, gan dažādu nozaru uzņēmumi.

Servisā Lucida strādā zinoši speciālisti, kas spēs ieteikt labākos risinājumus, ņemot vērā katra nama specifikāciju. Pakalpojumi ir pieejami arī izmaksu ziņā – katram klientam tiek nodrošināta individuāla pieeja, līdz ar to izmaksu apmērs tiek noteikts ņemot vērā vairākus faktorus. 

Kādēļ Lucida?
Šobrīd savus pakalpojumus piedāvā dažādi namu apsaimniekotāji.  Kā neapjukt piedāvājumā un izvēlēties piemērotāko risinājumu? 

Namu apsaimniekošana ar Lucida ir lieliska izvēle, jo:

  • Uzņēmumā strādā profesionāli un atbildīgi darbinieki;
  • Ir nodrošināta individuāla pieeja katram klientam, ņemot vērā visas prasības;
  • Uzdevumu veikšanā tiek izmantots mūsdienīgs aprīkojums un kvalitatīvi uzkopšanas līdzekļi;
  • Uzticētie pienākumi tiek izpildīti, ievērojot visus termiņus.

Vēlaties saņemt konsultāciju vai pieteikties izvēlētajam pakalpojumam? To iespējams izdarīt trīs veidos – izmantojot tālruni, nosūtot e-pastu vai aizpildot pieteikumu uzņēmuma mājas lapā. Ja izvēlēsities trešo variantu, Lucida pārstāvis ar Jums sazināsies, lai noskaidrotu visu nepieciešamo informāciju un vienotos par iespējamo pakalpojuma veikšanas laiku.

Lucida - profesionāla, ar atbildību veikta nekustamā īpašuma apsaimniekošana. Plašāku informāciju iespējams uzzināt mājas lapā lucida.lv.