Rekurzeme.lv ARHĪVS

SMS kredīts - esi drošs par savām finansēm ceļojuma laikā

Ar4ers

2015. gada 30. novembris 00:00

47
SMS kredīts - esi drošs par savām finansēm ceļojuma laikā

Brīdi pirms došanās tuvākos vai tālākos ceļojumos, mēs liekam somā līdzi daudz tādu lietu, kas varētu noderēt vai izglābt brīžos, kad esam tālu no mājām. Ir ierasts ņemt līdzi medikamentus, sauļošanās krēmu un siltas zeķes, bet mūsdienās iespējams nodrošināties arī pret pēkšņu naudas izsīkumu, atrodoties ārpus valsts. Ņemot vērā, ka mobilais telefons mūsdienu ceļotājiem ir līdzi gandrīz visos ceļojumos, tad arī SMS kredīts ir viena no “lietām”, ar kā palīdzību ceļojuma laikā justies drošāk.

Reģistrējies pirms ceļojuma

Lai arī SMS kredīta nosaukums liecina, kas aizņēmumu iespējams iegūt ar īsziņas palīdzību, vispirms nepieciešams kļūt par kāda īstermiņa kredīta sniedzēja klientu. Vēlams izvērtēt to, vai kredīta devēja mājas lapā ir atrodama visa nepieciešamā informācija par kredīta saņemšanas noteikumiem un atdošanas nosacījumiem. Ņemot vērā, ka atrodoties ceļojumā var nebūt iespējams piekļūt interneta pieslēgumam, lai reģistrētos ātrajam kredītam, tad to noteikti nepieciešams izdarīt savlaicīgi. Pēc reģistrēšanās lielākā daļa kredītdevēju visdrīzāk lūgs norādīt savus personas datus, kā arī ieskaitīt uzņēmuma kontā 0.01 eiro, lai pārliecinātos par to, vai norādīts pareizs konta numurs.

Nauda ceļojumā vienas īsziņas attālumā

Pirmais kredīts parasti pieejams bez papildu procentu maksājumiem, tāpēc to varēsi izmantot kādu ceļošanai noderīgu lietu iegādei. Svarīgi summu atmaksāt pirms došanās ceļojumā, lai esot ārzemēs būtu pieejams jau nākamais SMS kredīts. Tas nodrošinās Tev iespēju nepieciešamības gadījumā nosūtīt īsziņu, un saņemt naudu savā bankas kontā jau pēc neilga brīža. Pat, ja šķiet, ka šādas situācijas neradīsies, vienmēr ir labāk nodrošināties. Galu galā – ceļojuma beigās, kad iztērēta jau gandrīz visa līdzi paņemtā nauda, iespējams būs nepieciešams iegādāties kādu neplānotu transporta biļeti vai piemaksāt par papildus bagāžu. Lai šo izdevību nelaistu garām, atliks nosūtīt vienu īsziņu savam īstermiņa kredīta devējam.

Pieraksti svarīgāko kamēr esi pie interneta

SMS kredīts būs pieejams jebkurā pasaules malā, kur vien darbosies telefonsakari – atliks vien nosūtīt vienu īsziņu no telefona numura, ar kuru esi reģistrēts kredītdevēja sistēmā. Taču svarīgi ir aizsūtīt pareizu tekstu uz pareizo tālruņa numuru, tāpēc šo informāciju ieteicams pierakstīt gan telefonā, gan uz papīra. Drošības dēļ nepieciešams pierakstīt arī kredīta izsniedzēja klientu apkalpošanas telefonu. Šie sagatavošanās darbi ļaus Tev mierīgu sirdi doties atvaļinājumā, zinot, ka nauda vienmēr būs tikai vienas īsziņas attālumā.

Pēc ceļojuma – atdod laikā

Lai arī citos ceļojumus varētu doties tikpat mierīgi, atgriežoties Latvijā, atceries naudu atmaksāt noteiktajā termiņā un apmērā! Ja neizpildīsi līgumsaistības, nākamais SMS kredīts var nebūt tik viegli pieejams. Ņemot kredītu atceries, ka nedrīksti:

  • Aizmirst par saprātīgu aizņemšanos;
  • Ņemt jaunus kredītus, pirms iepriekšējie nav atmaksāti;
  • Izmantot tos citu parādsaistību segšanai.

Ja ievērosi šos noteikumus, saņemt un atdot aizņēmumu būs viegli un ātri, turklāt Tavi atvaļinājumi turpmāk būs daudz drošāki un patīkamāki!