Rekurzeme.lv ARHĪVS

Apaļie galdi nodrošinās vietu ikvienam

Agnese Cīrule

2015. gada 28. novembris 00:00

298
Apaļie galdi nodrošinās vietu ikvienam

Organizējot dažāda veida pasākumus, viena no svarīgākajām lietām ir parūpēšanās par to, lai viesis pie Jums justos ērti un patīkami. Lai tā būtu, Jums noteikti ir jānodrošina, lai ikvienam būtu, kur sēdēt un, kur nolikt uzkodas un glāzes. Nedrīkst pieļaut, ka viesim ir tikai jāstāv ar aizņemtām rokām. Viens no risinājumiem šādās situācijās ir apaļie galdi.

Jautāsiet, kas tad īsti ir šie unikālie apaļie galdi? Atbilde ir pavisam vienkārša! Tie ir četrvietīgi zemie galdi, kas ir īpaši ērti lietojami brīžos, kad ciemos nāk daudz viesu. Ikviens ciemiņš būs sajūsmā par tik jauku un patīkamu uzņemšanu.

Mūsdienīgs dizains
Apaļie galdi gan pēc formas, gan krāsas ir mūsdienīgi, jo tie būs piemērojami ikvienam pasākumam. Galdu virsma ir pelēkā krāsā un pārklāta ar melnu pvh malu. Šādi galdi labi izskatīsies kā saviesīgā pieņemšanā, tā dārza svētkos. Piemēroti būs arī dažāda veida galdauti, kas galdam piešķirs tādu stilu, kādu vēlaties.

Apaļo galdu priekšrocības:

  • Vienas galda virsmas diametrs ir 83 cm, bet augstums ir 77cm, tāpēc pie šī galda būs ērti sēdēt, novietot kokteiļa glāzi vai uzkodas;
  • Galdiem ir regulējamas kājas, kas tos padara sevišķi stabilus un ērti lietojamus. Regulējamās kājas atvieglo to uzstādīšanu uz nelīdzenas virsmas;
  • Pie galda varēs sasēsties četri cilvēki, kā arī uz tā novietot gardas uzkodas un dzērienus. Vietas pietiks visam!

Viens no ērtākajiem veidiem, kā iespējams saņemt šāda veida apaļos galdus Jūsu rīkotajam pasākumam, ir to noma. Pakalpojuma sniedzējs Jums nodrošinās nepieciešamo galdu skaitu, to uzstādīšanu, kā arī novākšanu. Ideāli, ka tas viss notiks Jūsu norādītajos termiņos, jo šāda veida nomas pakalpojumu sniedzēji zina, cik svarīga ir laba organizācija.

Ja izvēlēsieties galdus nomāt, tad varat būt pārliecināti, ka nomas darbinieki būs zinoši un pieredzējuši speciālisti, kuri spēj sniegt konsultācijas par pasākumam piemērotākajiem galdiem, to skaitu un parametriem. Protams, arī cenas ir demokrātiskas, kas nozīmē, ka varēsiet pielāgot galdu pasūtījumu pasākuma viesu skaitam un naudas pietiks arī citiem pirkumiem, piemērot, dekorācijām.

Noma visā Latvijā
Ja jau tagad zinat, ka Jums šādi apaļie galdi ir nepieciešami, tad dodieties pie uzņēmuma Akurats.lv, kura piedāvājumā ir galdu noma. Iegriezieties interneta mājas lapā akurats.lv un pārskatiet plašo piedāvājumu. Noteikti atradīsiet sev piemērotāko!