Rekurzeme.lv ARHĪVS

3 idejas, kā izvēlēties radošas Ziemassvētku dāvanas!

Andrejs Blušs

2015. gada 29. novembris 00:00

570
3 idejas, kā izvēlēties radošas Ziemassvētku dāvanas!

Svētkos vēlamies iepriecināt sev tuvos un mīļos cilvēkus ar pārdomātiem un sirds siltuma pilniem pārsteigumiem. Adītas zeķes, pašu rokām gatavots foto rāmis vai skaista vāze ir jaukas dāvanas, bet, ja neesam tik meistarīgi rokdarbnieki vai tomēr vēlamies dāvināt ko citu - ko izvēlēties? Lūk, 3 idejas, kā izvēlēties interesantas un radošas Ziemassvētku dāvanas, kas saņēmējam raisīs patīkamas emocijas ne tikai saņemšanas brīdī, bet arī ilgi pēc tam!

1. – izvēlieties dāvanu, kas atbilst personībai
Pirms iegādāties dāvanu, vērts noskaidrot, kāds ir tās saņēmēja personības tips, jo vislabākās Ziemassvētku dāvanas ir tās, kas atbilst gan to saņēmēja dzīvesstilam, gan hobijiem. Jūs sagādāsiet īpaši patīkamas emocijas, ja svētkos:

  • Vizuāliķim jeb baudītājam ar acīm pasniegsiet vizuālos priekus, piemēram, fotografēšanas un zīmēšanas nodarbības vai lidojumu pāri gleznainām vietām ar skaistiem dabas skatiem;
  • Audiāliķim jeb skaņu baudītājam uzdāviniet bungu spēles mākslas vai cittautu sitaminstrumentu nodarbības;
  • Kinestētiķim jeb baudītājam ar tausti pasniedzat skaistā iesaiņojumā koka un tekstila apgleznošanas vai radošos veidošanas kursus un Garra Rufa zivju procedūru plaukstām un pēdām.

2. – dāvājiet iespēju pavadīt laiku kopā
Ikdienas steigā bieži vien neizdodas pietiekami daudz laika veltīt ģimenei, tādēļ lielisks risinājums var būt tādas Ziemassvētku dāvanas, ko var izmantot kopā ar mīļoto cilvēku vai tuviniekiem. Šīs dāvanas, gluži tāpat kā pāri un ģimenes, ir ļoti dažādas:

  • Radošas – sveču liešanas darbnīcas apmeklējums, muzikālo prasmju uzlabošanas kursi vai profesionāla foto sesija;
  • Sportiskas – boulinga spēle visai ģimenei, izbraucieni ar rodeļiem, slidošana vai pēršanās lauku pirtī pēc izjādes ar zirgiem;
  • Azartiskas – “izlaušanās istabas” vai izklaižu parka apmeklējums ar 3D elementiem, foto orientēšanās spēle Vecrīgā vai lidojums ar lidmašīnu.

3. – uzdāviniet iespēju izvēlēties dāvanu
Ja dāvanas saņēmējs ir īpaši “ciets rieksts” vai arī varētu šķist, ka šim cilvēkam jau viss ir, ieteicams apsvērt alternatīvu - uzdāvināt iespēju izvēlēties dāvanu pašam. Tā Jūs varat gan paildzināt dāvanas saņemšanas prieku, gan ļaut izbaudīt tās saņēmējam to, ko sirds visvairāk kāro. Radošas un interesantas dāvanas piedāvā lielākais piedzīvojumu dāvanu karšu interneta veikals Dāvanuserviss.lv. Uzņēmuma mājas lapā iespējams izvēlēties kādu no vairāk nekā 1000 aizraujošām dāvanām gan sievietēm un vīriešiem, gan pāriem un ģimenēm. 

Apmeklējiet Dāvanuserviss.lv un ieprieciniet sev tuvos un mīļos ar īpaši izvēlētu pārsteigumu, jo labākā dāvana ir iespaidi un piedzīvojumi, ko atcerēties vēl ilgi pēc to saņemšanas!