Rekurzeme.lv ARHĪVS

Cred24.lv misija jeb salīdzini, pirms aizņemies!

Tiim SIA

2015. gada 3. decembris 00:00

53
Cred24.lv misija jeb salīdzini, pirms aizņemies!

Lai risinātu savas īslaicīgās finanšu problēmas, liela daļa Latvijas iedzīvotāju izvēlas paņemt kredītu internetā. Kredīti internetā parasti ir īstermiņa aizdevumi, kas domāti neparedzētiem, steidzamiem pirkumiem vai saistību segšanai. Visu informāciju, kas saistīta ar Latvijas aizdevējiem, aizņemšanās nosacījumiem un jaunumiem nebanku sektorā, kas varētu būt saistoši Kurzemes reģiona iedzīvotājiem, vari uzzināt Cred24.

Lielākajā daļā gadījumu par labu ātrajam kredītam cilvēki lemj spontāni vai stresa situācijās, kad nepieciešamība segt neplānotus izdevumus vairs nav atliekama līdz algas dienai. Aizdevēju ir daudz, un arī to piedāvājums ir atšķirīgs. Vislabāk ir rūpīgi salīdzināt visus pieejamos ātros kredītus, pirms tiek pieņemts lēmums. Lai ekonomētu savu laiku, vislabākais veids, kā salīdzināt ātro kredītu kompāniju piedāvājumus, ir ienākt Cred24 mājas lapā www.cred24.lv un pāris minūšu laikā noskaidrot – kurš piedāvājums dotajā situācijā ir izdevīgākais.

Pirms pieteikts aizdevums, ir svarīgi rūpīgi izvērtēt finansiālās iespējas atmaksāt aizdevumu un aizņemties tikai tad, ja tas patiešām ir nepieciešams. Izvērtēt jebkuru situāciju palīdzēs Cred24 tiešsaistes konsultants. Mūsu mājas lapā ir iespējams noskaidrot ne tikai katra mēneša izdevīgākos aizdevējus, bet arī pirmajiem noskaidrot visu par jaunām likumu izmaiņām un citu kredītņēmējiem saistošu informāciju. Mēs ne tikai saprotami izklāstām informāciju, bet piedāvājam arī kvalitatīvus vizuālos materiālus un iespēju piedalīties nozīmīgos Latvijas kredītu tirgus pētījumos.

Cred24 ir izveidojuši arī aplikāciju, kuru izmanto ne tikai Latvijas, bet arī Polijas, Lietuvas un pat Kanādas iedzīvotāji. Šī aplikācija ir brīvi pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem. Tā ir lieliska iespēja, ievadot plānotā aizdevuma summu un termiņu, saņemt informāciju par visiem nebanku aizdevējiem, to piedāvātajām atmaksas summām un procentu likmēm. Aplikācija, ko vari pārnēsāt kabatā un izmantot ik reizi, kad nepieciešams palīgs, lai pieņemtu nekļūdīgu izvēli.

Kopš 2011. gada pie mums salīdzināti, un, ar mūsu starpniecību saņemti 138 265 kredīti. Cred24 misija ir palīdzēt cilvēkiem ietaupīt naudu un laiku brīžos, kad ir ātri nepieciešams finansiāls atbalsts. Mūsu komanda ik dienu analizē ātro kredītu piedāvājumus, lai sniegtu klientiem tikai izdevīgākos un iecienītākos risinājumus.

Galvenais ir aizņemties atbildīgi un gudri, ko palīdzēs izdarīt Cred24!