Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ātrais kredīts negaidītu tēriņu segšanai

Gunita Birkena

2015. gada 12. decembris 00:00

59
Ātrais kredīts negaidītu tēriņu segšanai

Lai cik detalizēti mēs plānotu savus tēriņus, reizēm rodas situācijas, kad naudas nepietiek. Steidzami maksājumi, piemēram, īres vai studiju maksa, nepieciešamība šodien pat iegādāties medikamentus – šādos momentos katrs vēlas, lai viņa bankas kontā būtu mazliet vairāk naudas. Tagad tas ir iespējams ar ātro kredītu palīdzību. Ātrais kredīts – tas ir tāds aizdevuma veids, kas ir pieejams bez birokrātiskas kavēšanās.  Ir pieejami dažādi ātrie kredīti internetā, kur Jūs piesakaties aizdevumam internetā vai ar SMS starpniecību, un aizdevējs pārskaita nepieciešamo naudas summu Jūsu kontā, ja vien Jūs izpildāt aizdevēja noteikumus.

Izdevīgs kredīts ir tāds, ko var atmaksāt
Atbildīga aizņemšanās ir galvenais ātro kredītu nozares raksturojums. Lai gan no klientiem netiek prasīti ienākumus apstiprinošie dokumenti, uzņēmums sagaida no aizņēmēja, laicīgu parādsaistību atmaksāšanu. Tāpēc pirms pieteikšanās apdomājiet, cik daudz naudas Jums ir nepieciešams un kādiem nolūkiem grasāties to iztērēt. Protams, cilvēki izvērtē aizdevuma nosacījumus un meklē izdevīgāko piedāvājumu, taču galvenais kritērijs ir Jūsu pārliecība, ka kredīts tiks atmaksāts laikus. Zemāka procentu likme un īpašie piedāvājumi jaunajiem klientiem būs izdevīgi tikai tad, ja spēsiet izpildīt līguma nosacījumus. Pajautājiet sev:

  • Vai kredīts ir nepieciešams vitāli svarīgām lietām?
  • Vai visi iepriekšējie parādi, ja tādi ir bijuši, ir segti?
  • Vai esat pārliecināts par regulāriem ienākumiem nākamajos mēnešos?

Apstiprinošas atbildes uz šiem jautājumiem nozīmē, ka ātrais kredīts ir Jums piemērots pēkšņu finansiālo grūtību risināšanai.

ViaSMS.lv – ātrs un uzticams aizdevējs

Uzņēmums ViaSMS.lv piedāvā divus kredītu veidus:

  • Ātrais kredīts līdz algai – tas ir neliels aizdevums, kas paredzēts nelieliem tēriņiem. To var saņemt 15 minūšu laikā, piesakoties tam ViaSMS.lv mājaslapā vai ar SMS palīdzību. Šāds kredīts ir apjomā līdz 500 eiro, un tā atmaksas termiņš ir līdz 30 dienām;
  • Naudas kredīts – pakalpojums tiem klientiem, kuri vēlas aizņemties līdz 1500 eiro uz laiku no 3 līdz 12 mēnešiem. Iespēja sadalīt maksājumu nelielās daļās atļauj līdzsvarot ienākumus ar izdevumiem.

ViaSMS.lv izsniedz aizdevumus bez ķīlas un galvotāja. Lai saņemtu kredītu no ViaSMS.lv, Jums ir jābūt vecumā no 20 līdz 70 gadiem un ar labu kredītvēsturi. Plašāku informāciju par pieteikšanos un kredīta saņemšanu uzzināsiet mājaslapā viasms.lv – ienāciet un izlasiet arī dažus padomus, kas palīdzēs Jums saprast, vai ātrais kredīts Jums patiešām ir nepieciešams.