Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: Liepājas teātra aktieri izmēģina Ziemassvētku koncertu "Apvij rokas"

Rekurzeme

2015. gada 15. decembris 16:11

8451
FOTO: Liepājas teātra aktieri izmēģina Ziemassvētku koncertu "Apvij rokas"

Otrdien, 15. decembrī, Liepājas teātra aktieri izmēģināja Ziemassvētku koncertu "Apvij rokas", ar kuru skatītājus priecēs no trešdienas, 16. decembra, līdz svētdienai, 27. decembrim.

Liepājas kamerorķestra spēlētās mūzikas pavadībā koncertā varēs dzirdēt aktierus – Agnesi Jēkabsoni, Everitu Pjatu, Inesi Kučinsku, Sigitu Jevgļevsku, Edgaru Pujātu, Viktoru Elleru, Rolandu Beķeri, Kasparu Kārkliņu un Sandi Pēci, vēstīts Liepājas teātra mājaslapā.

Koncerta programmu sastādījuši Herberts Laukšteins, Normunds Kalniņš un Rasa Bugavičute. Koncertā skanēs ne tikai Ziemassvētku, bet arī citas skaistas latviešu un ārzemju komponistu dziesmas latviešu valodā. Koncertu papildinās arī skatītāju atmiņas un stāsti par Ziemassvētkiem, kurus ikviens tika aicināts iesūtīt vairāku mēnešu garumā.

Par skaistiem vakartērpiem māksliniekiem gādājusi Liene Rolšteina, par atmosfēru gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis, aktieriem programmu sagatavot palīdzēja vokālā pedagoģe Ieva Dreimane. Kopumā notiks 20 koncerti, no kuriem pirmais paredzēts 16. decembrī.

“Ja gribi būt laimīgs, esi tāds – smaidi, klausies, domā, nopelni, piedod, sajūti, mīli, dzīvo un priecājies par patiesību. Dievs esi Tu pats, tādēļ dzīvo un vairo prieku.” Tā varētu rakstīt uz Ziemassvētku atklātnītes saviem tuvākajiem draugiem un tā mēs gribam uzrunāt savus skatītājus Liepājas teātra Ziemassvētku koncertā. “Vairosim prieku,” aicina koncerta rīkotāji!