Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ferratum sniegtie pakalpojumi

2016. gada 6. maijs 10:32

80
Ferratum sniegtie pakalpojumi

Dzīve ir pilna negaidītu brīžu. Daļa no tiem var būt pozitīvi, taču diemžēl reizēm gadās arī piedzīvot neparedzētas problēmas. Un, lai arī kā mēs to nevēlētos, vairumā situāciju, kad sastopamies ar ķibelēm, ir iesaistīta nauda. Tas var būt ceļu satiksmes negadījums, strauja veselības stāvokļa pasliktināšanās utt. Protams, var arī gadīties, ka nauda nepieciešama, piemēram, sadzīves tehnikas iegādei vai aviobiļetei. Ir labi, ja laicīgi paspējam iekrāt naudu dažādiem neparedzētiem gadījumiem, taču mēs visi esam tikai cilvēki, un nav brīnums, ka reizēm piedzīvojam brīžus, kad mums steidzami nepieciešami finansiāli līdzekļi. Pateicoties ne-banku aizdevēju attīstībai mūsdienās, naudu varam aizņemties, pat neizejot no mājas. Viens no uzticamākajiem un pazīstamākajiem aizdevējiem Latvijā – “Ferratum” – saviem klientiem piedāvā dažādus kreditēšanas pakalpojumus.
“Ferratum” no citām kredītu kompānijām atšķiras ar to, ka tā pirmā sāka izmantot mobilās tehnoloģijas kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai, tādējādi atvieglojot daudzu klientu dzīvi. Protams, laikam ejot, šī kredītkompānija ir papildinājusi savu pakalpojumu klāstu, kļūstot par uzticamāko aizdevēju daudziem Latvijas un citu valstu iedzīvotājiem. “Ferratum” piedāvā viegli un ērti noformēt dažādus kredītus, nodrošina ikviena klienta konfidencialitāti. Aplūkosim, kādus pakalpojumus piedāvā mikrokredītu kompānija “Ferratum”.

Kredītlīnija
Šis kreditēšanas veids darbojas līdzīgi bankas kredītkartei – izvērtējot to, vai persona būs spējīga atmaksāt aizdevumu, “Ferratum” nosaka tai pieejamo maksimālo limita summu. Tiem, kuri aizņemas pirmo reizi, var noformēt kredītu līdz 1000 eiro, savukārt esošie klienti var saņemt aizdevumu līdz pat 1200 eiro. Turklāt pirmās 30 dienas kredīts būs bez komisijas maksas, proti, ja aizņēmumu atmaksāsi 30 dienu laikā, būs jāatdod tikpat, cik aizņēmies. Aizdevumu iespējams atmaksāt arī pēc ikmēneša maksājumu grafika, kur minimālā summa var būt 30 eiro. Ja izvēlēsies šo kredīta atmaksas veidu, pirmās 30 dienas nebūs jāmaksā aizdevuma dienas procentu likme. Turklāt, pielāgojoties klientu vajadzībām, “Ferratum” piedāvā iespēju, izņemt visu pieejamo kredītlīnijas limitu uzreiz vai arī pa daļām. Naudas izņemšana, kā arī kredīta noformēšana ir bez maksas, kā arī pēc laika kredītlimitu iespējams palielināt, ja tas nepieciešams.

Ātrais kredīts

Šis ir viens no populārākajiem naudas aizdevumiem, kuru piedāvā “Ferratum”. Tā princips ir tāds pats kā parastajiem kredītiem, kuru var saņemt, aizejot uz banku, taču galvenā atšķirība ir tā, ka tā noformēšanā tiek izmantotas mūsdienu tehnoloģijas, proti, mobilās ierīces, dators, kā arī interneta pieslēgums. Tieši tādēļ šo kreditēšanas veidu izvēlas arvien vairāk cilvēku, jo tas sniedz brīvību, kā arī dažādas citas priekšrocības, kuras ir svarīgas ikdienas steidzīgajā dzīves ritmā.
Jau ātrā kredīta nosaukums vēsta to, kādēļ šis aizdevums ir tik ērts – to iespējams noformēt dažu minūšu laikā, atrodoties, piemēram, mājās, autobusā, ciemos vai, atpūšoties laukos. Tev nav jātērē laiks un jādodas uz biroju, lai parakstītu dokumentus, kā arī, lai saņemtu ātro kredītu, nav nepieciešama ķīla. Vēl viena priekšrocība ir tāda, ka, noformējot aizdevumu, tev nevienam nav jāatskaitās par to, kā tērēsi naudu. Der atcerēties, ka jaunie klienti bez komisijas maksas var aizņemties līdz 1000 eiro, taču personai ir jābūt vecumā no 21 līdz 75 gadiem, ar labu kredītvēsturi, aktīvu kontu kādā no Latvijas bankām, mobilo tālruni, kā arī e-pastu, lai “Ferratum” varētu ar kredīta ņēmēju sazināties.

Patēriņa kredīts
Patēriņa kredītu iespējams aizņemties uz termiņu no 6 mēnešiem līdz vienam gadam. Aizdevuma summa var būt no 50 līdz pat 1500 eiro, turklāt tā noformēšana, atšķirībā no citām bankām, ir bez maksas. Pēc pieteikuma izskatīšanas, nauda 15 minūšu laikā tiks ieskaitīta tavā kontā. Atmaksājot aizdevumu, vienīgais papildu maksājums, kurš būs jāveic, ir procentu likme par izmantoto aizdevumu. Lai saņemtu šo kredītu, personai jābūt vismaz 25 gadus vecai, ar regulāriem ienākumiem, atvērtu bankas kontu, kā arī tālruņa numuru.