Rekurzeme.lv ARHĪVS

Izdevīgi ātrie kredīti līdz Jūsu algas diena

2016. gada 13. maijs 10:00

71
Izdevīgi ātrie kredīti līdz Jūsu algas diena

Ja strādājat algotu darbu, tad katru mēnesi rēķināties ar zināmu naudas summu. Tomēr mēdz gadīties situācijas, kad algas diena kavējas. Ja šajā laikā vēl esat ieplānojis kādu jaunu pirkumu vai pēkšņi ir radušies neplānoti tēriņi, tad jādomā, kur ņemt iztrūkstošos naudas līdzekļus. Neparedzētiem gadījumiem var noderēt ātrie kredīti, kas var būt kā lieliska alternatīva, ja vēl algas diena ir tikai priekšā.

Daudzi vēršas pēc ātrajiem kredītiem, jo:

•     Tas ir ātri - vēlamā summa Jūsu bankas kontā būs jau pēc 10 - 30 minūtēm;

•     Tas ir ērti, jo Jūs paši varat izvēlaties nepieciešamās aizņemtās summas apjomu un kreditēšanas termiņu;.

•    Tas ir vienkārši - bez ķīlas un galvojuma, un pat nevajag iziet no mājas;

•    Tie ir viegli pieejami – kredītam par pieteikties no jebkuras vietas,  atrodaties (ja vien tur konkrētajā vietā ir pieejams interneta pieslēgums).

Kas jādara, lai pieteiktos ātrajam aizdevumam?

Visi ātrie kredīti (http://www.zuz.lv), kas tiek piedāvāti internetā, darbojas ar līdzīgiem principiem. Tāpēc saņemt aizdevumu ir pavisam vienkārši – Jums pietiks ar piereģistrēšanos izvēlētā aizdevēja mājaslapā. Tajā vajadzēs sniegt informāciju ar sevi, tostarp vārdu, uzvārdu, norādīt, vai esat strādājoša persona, kā arī akceptēt kreditēšanas nosacījumus. Tad sekos lēmuma pieņemšana par aizdevuma piešķiršanu. Tas parasti prasa tikai dažas minūtes. Ja viss būs korekti aizpildīts un aizdevējam neradīsies nekādas pretenzijas par sniegto informāciju, tad nauda nekavējoties tiks pārskaitīta uz Jūsu kontu.

Klientu pieredze, ņemot ātros kredītus

Ātrie kredīti var noderēt iepriekš neparedzētās situācijās, kad pietrūkst naudas pēkšņi radušiem tēriņiem, taču kontā nav nekādu uzkrājumu. Cilvēki, kuri dažādu iemeslu dēļ jau ir ņēmuši ātros kredītus, dalās divās daļās:

•    Vieniem nepieciešamība pēc ātrā kredīta ir bijusi vienreiz;

•    Citiem nācies vērsties pēc ātrā aizdevuma atkārtoti.

Daudzi nonāk pie viena secinājuma – ja visas saistības laicīgi nomaksā (atdod naudu aizdevējam līgumā norādītajā termiņā), tad viņu kā klientu pieredze ir pozitīva. Savukārt, ja cilvēks aizņemas un neliekas ne zinis par kredīta atmaksāšanu, tad gan sākas problēmas. Visvairāk tas ietekmē kredītvēsturi un finansiālo situāciju. Turklāt informācija par kredītsituāciju uzrādās ne tikai uzņēmuma datu sistēmā, kuram persona palika parādā, bet gan arī pie citiem kredītsniedzējiem. Tas nozīmē, ka kredītvēsturi neizdosies noslēpt, un atkārtoti vēršoties pēc kredīta, palīdzība visticamāk tiks atteikta.

Aizdevēji piekodina, vienmēr aizņemieties atbildīgi! Atcerieties, ka noteiktā laikā paņemtā naudas summa ir jāatdod, tādēļ padomājiet no kādiem ienākumu avotiem varēsiet atmaksāt kredītu.