Rekurzeme.lv ARHĪVS

Dizaina paklāji – gaumīgs ieejas noformējums

Anda Rēdere

2016. gada 19. maijs 00:00

242
Dizaina paklāji – gaumīgs ieejas noformējums

Tāpat kā teātris sākas no garderobes, ikviena uzņēmuma tēls sākas no ieejas durvīm. Lai saglabātu iekštelpas tīras no ielu dubļiem, pie durvīm parasti noliek paklāju, kas ir vienkāršs un efektīvs gružu un netīrumu savācējs. Taču paklājam nav jābūt melnam un neizteiksmīgam – gluži otrādi, tas var būt spilgts un krāsains dizaina elements, kas liecina par draudzīgu attieksmi pret apmeklētājiem. Dizaina paklāji ļaus acumirklī pārveidot ieeju jebkurā iestādē, vienlaikus neaizmirstot par paklāja funkcionālajām īpašībām.

Atdzīviniet interjeru ar minimālām izmaksām
Spilgti paklāji lieliski atsvaidzinās interjeru. Ja birojs vai uzgaidāmā telpa ir noformēta neitrālos toņos, paklājs piesaistīs uzmanību un sniegs telpām krāsainu akcentu.  Daudzkrāsains, ar ornamentu izrotāts paklājs labi izskatīsies arī pie ieejas kafejnīcā vai veikalā. Paklājs neprasa lielus ieguldījums, bet kalpo ilgi un pilda vairākas funkcijas. Dizaina paklāji:
  *piesaista uzmanību un uzlabo garastāvokli;
  *papildina interjeru ar krāsainu akcentu;
  *absorbē netīrumus tikpat efektīvi kā parasts paklājiņš;
  *aizsargā grīdas no dubļu ietekmes un nodilšanas.

Maināmi dizaina paklāji no tekstila nozares profesionāļiem
Uzņēmums “Berendsen” strādā tekstila nozarē kopš 1994. gada. Investēšana jaunās tehnoloģijās ļauj nemitīgi paplašināt preču klāstu, tāpēc tagad “Berendsen” piedāvājumā ir arī dizaina paklāji. Tie tiek ražoti no neilona šķiedras, kas ir īpaši izturīgs materiāls. Šāds dizaina paklājs kalpos Jums ilgu laiku un nezaudēs krāsu spilgtumu. “Berendsen” piedāvājumā ir šādi paklāji ar ornamentiem un uzrakstiem:
 
   *rakstaini un svītraini;
   *ar ilustrācijām, piemēram, kafijas krūzi, labirintu, puzli, sirsniņu;
   *ar uzrakstu “Laipni lūdzam” dažādos krāsu salikumos.

“Berendsen” piedāvā nevis iegādāties, bet iznomāt paklājus. Tas nozīmē, ka par paklāju tīrību un vizuālo izskatu rūpēsies uzņēmuma speciālistu komanda. Dizaina paklāji tiks laikus nomainīti, izmazgāti un atvesti atpakaļ tīri un apstrādāti ar aizsargājošām vielām. Izvēlieties “Berendsen” paklāju servisu, jo tad:

   *Jums nebūs jātērē laiks un pūles paklāja tīrīšanai;
   *Jūs varēsiet būt pārliecināts, ka paklāju servisā tiek izmantotas efektīvi un paklājam atbilstoši kopšanas līdzekļi.

Pēc profesionālas aprūpes paklājs vienmēr būs tīrs un pilnvērtīgi pildīs savas funkcijas.

Ja vēlaties uz paklāja redzēt sava uzņēmuma logotipu un gribat piedalīties dizaina izveidē, “Berendsen” palīdzēs realizēt šo ieceri. “Berendsen” speciālisti sniegs konsultāciju un piedāvās Jums labāko risinājumu. Apmeklējiet uzņēmuma mājaslapu un iepazīstieties ar pilnu preču un pakalpojumu klāstu- http://www.berendsen.lv/dizaina-paklaji !