Rekurzeme.lv ARHĪVS

Neliels aizdevums

2016. gada 25. maijs 00:00

58
Neliels aizdevums

Ikviena dzīvē var gadīties situācijas, kurās pietrūkts pavisam nedaudz naudas – pavisam nedaudz, lai iegādāties sen kāroto automobili, kuram tik rūpīgi krāts, lai nomaksātu visus rēķinus vai iztiktu līdz algai, jo gadījušies neparedzēti izdevumu vai pavisam nedaudz, lai iegādātos medikamentus, kas ārstē pēkšņo saslimšanu, kas neļauj pildīt darba pienākumus un gūt peļņu.

Šādos un līdzīgos gadījumos, par palīgu varētu kļūt neliels aizdevums, kas nerada ilgstošas kredītsaistības un pēc tā atmaksas tiek aizmirsts. Nelielus aizdevumus ar atmaksas termiņu līdz vienam mēnesim vai aizdevumus ar dalīto atmaksas grafiku no 2 mēnešiem līdz 2 gadiem, iespējams pieteikt tepat interneta, netērējot savu laiku un audu dodoties uz kādu no klientu apkalpošanas centriem.

Kas izsniedz nelielus aizdevumus

Īstermiņā aizdevumus izsniedz gan banku, gan nebanku aizdevēji. Vairāki aizdevēji lēmumu par kredīta piešķiršanu pieņem 15 minūšu laikā kopš aizdevuma saņemšanas brīža līdz ar to kredītu iespējams saņemt tajā pašā dienā, kad tas nepieciešams.

Ātrie kredīti ir ērts aizdevumu veids

Ja ikmēneša maksājumu veikšanai nepieciešami steidzami finanšu līdzekļi, iespējams izmantot ātro kredītu piedāvājumu, kas palīdzēs veikt pirkumus, kurus nav iespējams izdarīt par ikmēneša ienākumiem, piemēram, sadzīves elektronika, biroja tehnika un citi pirkumi. Tomēr jāņem vērā, ka īstermiņa kredīts ir jāatdod iepriekš noteiktajos termiņos. Svarīgi, ka aizdevums ir risinājums negaidītiem izdevumiem, tādēļ aizdevējiem ir savi nosacījumi, lai izsniegtu kredītu.

Akcijas kredīti internetā

Pateicoties aizdevēju rīkotajām akcijām, nelielus aizdevumus ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām, iespējams saņemt bez procentu maksas, kā rezultātā varat atdot tieši tik lielu naudas summu, cik aizņēmāties, nemaksājot ne aizdevuma procentus, ne komisijas maksu par aizdevuma izsniegšanu. Bezmaksas aizdevumi parasti pieejami jaunajiem klientiem, kas no konkrētā aizdevēja vel ne reizi nav aizņēmušies.

Apdomīgi noformēts aizdevums var kļūt par drošības spilvenu pat vissarežģītākajās finanšu situācijās, tāpēc aizņemieties gudri un atbildīgi!