Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ātrais naudas aizdevums jeb kredīts internetā

2016. gada 24. maijs 11:40

41
Ātrais naudas aizdevums jeb kredīts internetā

Ātrais naudas aizdevums var būt veids, kā tikt pie līdzekļiem, ja gadījusies neparedzēta situācija. Dzīvē visādi var gadīties, un, piemēram, no negaidīta ārsta apmeklējuma vai aizkavējušās algas dienas nav pasargāts neviens, tomēr ne vienmēr maciņš ļauj īstenot mūsu nepieciešamās ieceres un izdevumus. Nav pamata satraukumam – mūsdienās, ja ir atbilstoša maksātspēja, tad ir plašas iespējas tikt pie nepieciešamās naudas summas īsā laikā, turklāt izvēloties sev ērtu atdošanas termiņu.

Kā saņemt aizdevumu?

Vispirms jāsāk ar to, ka jāizvēlas kredīta devējs, pie kura vēlies noformēt īstermiņa aizdevumu. Iepazīsties ar internetā sniegto informāciju par katra kredīta devēja pakalpojumiem, procentu likmēm un kredītlimitu un izvēlies sev visatbilstošāko piedāvājumu. Piemēram, kredītdevējs “Vivus” piedāvā izdevīgu aizdevumu- izvēlies summu no 50 līdz pat 1500 eiro un atmaksā to pēc viena mēneša vai diviem gadiem. Lūk, daži vienkārši soļi, kā tikt pie vēlamās naudas summas:

    *Izvēlētā kredīta devēja mājaslapā rūpīgi iepazīsties ar līguma noteikumiem;
    *reģistrējies un kredīta kalkulatorā piesaki aizdevumu;
    *pēc pozitīva lēmuma pieņemšanas savā bankas kontā saņem naudu.
Lai saņemtu aizdevumu, Tev jābūt vecumā no 20 līdz 75 gadiem, bez kavētiem kredīta maksājumiem un ar atbilstošu maksātspēju, kā arī nepieciešams mobilais telefons un e-pasts. Atceries – lai darījums noritētu pēc iespējas raitāk, Tavam un aizdevēja bankas kontam ir jāatrodas vienā un tajā pašā bankā, pretējā gadījumā kredīts var nedaudz aizkavēties.

Atmaksas nosacījumi

Katrs kredītdevējs nosaka nedaudz atšķirīgu atmaksas termiņu un atdošanas nosacījumus, tomēr viens noteikums tiem ir kopīgs - nauda jāatdod līgumā noteiktajā termiņā, citādi, lai pagarinātu kredīta atmaksas termiņu, nāksies maksāt kredīta pagarināšanas komisiju. Atceries, ka ātrais naudas aizdevums ir darījums, kurā iesaistītas divas puses, tādēļ katrai no tām jāpilda savi pienākumi un jāapzinās savas tiesības. Ja viss notiek korekti, tad klients būs tikai ieguvējs, jo būs realizējis nepieciešamās ieceres vai neatliekamo pirkumu un saglabājis tīru kredītvēsturi.

Der atcerēties!

Saskaņā ar Ekonomikas Ministrijas 2016. gada 1. janvārī veiktajiem likuma grozījumiem, jebkura ar kredītu saistīto izdevumu summa (t.sk. procenti, nokavējuma procenti, līgumsodi, komisijas maksas, pagarinājuma maksas u.c.) nedrīkst pārsniegt izsniegtā kredīta summu.

Tomēr ne visi kredītdevēji strādā godprātīgi, tādēļ apdomā divreiz, pirms aizņemies naudu no kredīta devēja ar sliktu reputāciju, kas piedāvā it kā nelielu procentu likmi. Izvēloties “Vivus.lv”, Tev nebūs jāmaksā vairāk kā minēts līgumā un jebkurā brīdī Tu varēsi vērsties pie kredītu menedžera, lai vienotos par turpmāku kredīta atmaksu. Vairāk informācijas par līguma nosacījumiem un Gada procentu likmi meklē “Vivus.lv” mājaslapā www.vivus.lv.

Neaizņemies vairs no draugiem, radiem vai paziņām - “Vivus.lv” ātrais naudas aizdevums palīdzēs neatliekama pirkuma gadījumā vai situācijā, kad sen plānotajam nedaudz pietrūkst. Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt aizdevumu!