Rekurzeme.lv ARHĪVS

Fizioterapija - efektīvs līdzeklis ķermeņa funkciju atjaunošanai

2016. gada 31. maijs 10:27

272
Fizioterapija - efektīvs līdzeklis ķermeņa funkciju atjaunošanai

Fizioterapija ir īpaša kustību terapijas metode un tai ir būtiska nozīme cilvēka veselības, kustīguma un fizisko funkciju saglabāšanā. Mūsdienās visbiežākais fizioterapeita apmeklējuma iemesls ir muguras sāpes. Ja arī Jūs ar tām esat pazīstams, tad ziniet, kā tās var sabojāt dienu vai pat visu nedēļas nogali. Bet kādēļ ar tām samierināties, ja ir pieejama fizioterapija? Turklāt tagad ir iespējams apvienot patīkamo ar lietderīgo - apmeklējiet fizioterapeitu viesnīcā “Baltvilla”, lai pēc tam nesteidzīgā gaisotnē ieturētu maltīti vai izbaudītu aromātisku skaistumkopšanas procedūru.

Fizioterapija kā atpūta

Lai arī fizioterapija ir ārstniecības metode, tā noteikti nav nepatīkama. Fizioterapeita arsenālā ir plašas iespējas un metodes, kā palīdzēt pacientiem, sākot ar stājas un gaitas analīzi un beidzot ar elpošanas funkciju novērtējumu. “Baltvilla” piedāvā mūsdienīgu rehabilitācijas centru un dažādus pakalpojumus, kas palīdzēs Jūsu ķermenim justies labāk:

ārstniecisko vingrošanu;
mehāniskās un zemūdens masāžas;
ūdens terapiju;
ārstnieciskās skaistumkopšanas procedūras;
slinga terapiju;
diētas ārsta pakalpojumus;
elpceļu saslimšanu profilaksi un ārstēšanu, kā arī citas procedūras un pakalpojumus.

Lai tiktu īstenota kvalitatīva rehabilitācija, viesnīcas “Baltvilla” veselības centrs ir aprīkots ar mūsdienīgu medicīnas tehniku. Veselības centra speciālistu vadībā tiek izstrādāta individuāla atveseļošanās programma un nodrošināti pozitīvi terapijas rezultāti.

Stipriniet ķermeni un iegūstiet možu pašsajūtu

Fizioterapija sniedz iespēju samazināt sāpes muskuļos un locītavās, atjaunot locītavu kustību apjomu un iegūt enerģiju un možu prātu. Sakāmvārds “veselā miesā – vesels gars” lieliski raksturo rehabilitācijas centra “Baltvilla” attieksmi pret Jūsu ķermeņa un gara spēka vienotību.

Tomēr atcerieties, ka fizioterapija nav ārstniecības metode, kurā rezultāti tiek panākti ar medikamentu palīdzību - pacientam ir jāgrib sasniegt rezultātus un aktīvi jāpilda fizioterapeita uzdotie “mājasdarbi”. Labs fizioterapeits iemāca pacientam palīdzēt pašam sev, tā palīdzot atgūt ticību saviem spēkiem un spējām. Lietderīgi ir paturēt prātā to, ka fizioterapija ļauj izvairīties no nopietnu problēmu attīstības vēlāk - parūpējieties par savu nākotni!

“Baltvilla” ir parūpējusies par visu vecumu cilvēkiem ar dažādas pakāpes veselības traucējumiem, lai mazinātu slimību izpausmes vai to izraisītās komplikācijas. Profesionālais rehabilitācijas centrs sniegs Jums iespēju:
atpūsties;
atgūt spēkus;
sakārtot ķermeni.

Izbaudiet viesnīcas un sertificētā veselības centra piedāvātos pakalpojumus, lai pilnvērtīgi turpinātu ierasto dzīves ritmu. Neskaidrību gadījumā ar veselības centru varat sazināties pa tālruni +371 67990240 vai +371 29100144 vai rakstīt uz e-pasta adresi info@baltvilla.lv.