Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ātrie kredīti var būt noderīgi dažādās situācijās

Lana Olte

2016. gada 23. jūnijs 10:00

72
Ātrie kredīti var būt noderīgi dažādās situācijās

Finanšu pakalpojumi ir ļoti daudzveidīgi – naudu ar dažādiem nosacījumiem aizņemties piedāvā gan bankas, gan ārpus banku sektora esoši uzņēmumi. Viens no aizdevumu veidiem ir ātrie kredīti.


Ātros kredītus raksturo vienkāršoti nosacījumi


Veids, kādā ātrie kredīti tiek iegūti, nav sarežģīts. Jums jāveic šādi soļi:

  • Jāiepazīstas ar kredītdevēja noteikumiem un jāizvērtē maksātspēja;

  • Jāveic reģistrācija attiecīgā uzņēmuma mājaslapā. Reģistrēšanās procesā par sevi jānorāda tikai svarīgākā informācija – vārds, uzvārds, personas kods un citi dati;

  • Jāizvēlas nepieciešamā naudas summa un atmaksas datums – šim solim nepieciešams veltīt īpašu uzmanību, jo no izvēlētās naudas summas un termiņa atkarīgs, cik liela būs ātrā kredīta komisijas maksa.


Pēc pieteikuma nosūtīšanas uzņēmuma pārstāvji operatīvi izskatīs pieteikumu, lai pārliecinātos par Jūsu finansiālo situāciju, un, ja kredīta izsniegšana tiks apstiprināta, saņemsiet ziņu, un nauda pēc neilga laika (apmēram 15 minūtēm) nonāks Jūsu bankas kontā. Šis laiks var būt garāks, ja transakcija norisināsies starp divām dažādām bankām.


Kā zināt, vai ātrais kredīts ir attiecīgajai situācijai piemērots pakalpojums?

Ņemot vērā, ka kredīts ir finanšu pakalpojums, tam jāpievērš īpaša vērība. Pirms ātrā kredīta pieteikšanas apdomājiet šādus aspektus:

  • Iespēju noteiktajā termiņā naudu atmaksāt – ja Jums nav pastāvīgu ienākumu un neesat pilnībā pārliecināts, ka līdz pēdējai naudas atmaksāšanas dienai Jums būs nepieciešamie līdzekļi, ātrais kredīts Jums nav piemērots;

  • Naudas iegūšanas mērķi – ātrie kredīti ir paredzēti situācijām, kad nauda nepieciešama akūti (radušās veselības problēmas, jāiegādājas prece, kas pēkšņi saplīsusi, jāiegulda nauda automašīnas remontā, nepietiek naudas paaugstinātu rēķinu apmaksai). Savukārt, ja kredītu grasāties izmantot piektdienas ballītei vai neapdomīgu pirkumu veikšanai, ātrie kredīti var radīt ilgtermiņa problēmas.

Kopumā vērtējot, kredītsaistības (tostarp arī ātro kredītu pakalpojumi) ir nopietns lēmums, kas rūpīgi jāizvērtē.


Ja nepieciešama papildus nauda, palīdzēt var Kredīts365.lv

Kredīts365.lv ir Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedrs. Turklāt šis uzņēmums ir saņēmis speciālo atļauju patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Latvijas Republikā, kas norāda uz Kredīts365.lv uzticamību. Uzņēmuma mājaslapa ir ērti pārskatāma un tajā atrodama visa nepieciešamā informācija par Kredīts365.lv noteikumiem un aizdošanas kārtību.


Ātrie kredīti ir optimāla izvēle, ja nauda vajadzīga tūlīt, taču līdz algas dienai vēl jāpaciešas. Ja arī Jūs esat nonācis šādā situācijā, ienāciet Kredīts365.lv un iegūstiet nepieciešamo naudas summu, taču pirms tam izvērtējiet savas iespējas kredītu atmaksāt!