Rekurzeme.lv ARHĪVS

Izdevīgākais OCTA polises piedāvājums tieši Tev

2016. gada 14. septembris 07:00

102
Izdevīgākais OCTA polises piedāvājums tieši Tev

Negadījumi uz ceļa ir neparedzami, tādēļ katram satiksmes dalībniekam nepieciešama apdrošināšana - OCTA, kas pēc ceļu satiksmes negadījuma palīdzēs gan Tev, gan citiem iesaistītajiem.

OCTA polise ir obligāta visiem sauszemes transportlīdzekļiem
OCTA  ir sauszemes transportlīdzekļa īpašnieka civiltiesiskās atbildības apdrošināšana, kas obligāti nepieciešama pārvietojoties pa Eiropas ceļiem. OCTA polise sedz zaudējumus, kas radušies nelaimes gadījumā gan automašīnai, gan Tavai veselībai. Katrai automašīnai jāiegādājas atsevišķa polise ar norādītu reģistrācijas numuru, auto marku un modeli. OCTA var iegādāties ar termiņu no trīs līdz 12 mēnešiem, kuru beigās polise ir obligāti jāpagarina - braucot bez OCTA polises Latvijas teritorijā, auto īpašniekam tiek piešķirts gan naudas sods, gan divi soda punkti, turklāt auto bez apdrošināšanas var piefiksēt arī fotoradari.

Iegādājies OCTA pāris minūtēs jebkurā diennakts laikā

OCTA polises pārdod visas apdrošināšanas sabiedrības Latvijā, un to nosacījumi var būt ļoti atšķirīgi, tādēļ IIZI ir sagatavojis lielisku veidu, kā apskatīt visus izdevīgākos piedāvājumus vienuviet un iegādāties sev piemērotāko:

  • dodies uz mājaslapu iizi.lv un atver OCTA kalkulatoru;

  • ievadi sava transportlīdzekļa datus;

  • apskati un izvērtē vadošo apdrošinātāju piedāvājumus, lai izvēlētos sev izdevīgāko;

  • apmaksā izvēlēto polises veidu un gaidi to savā e-pasta kastītē.

OCTA polisi no IIZI iegūsi vien dažu minūšu laikā, turklāt, ja nezini vai Tev vēl ir spēkā esoša apdrošināšana, ievadot transportlīdzekļa datus, IIZI parādīs Tavas esošās polises derīguma termiņu.

Sazinies ar apdrošināšanas speciālistiem un uzzini atbildes uz visiem jautājumiem

Apskatot daudzos piedāvājumus un izvēloties savu OCTA polises apdrošinātāju, var rasties vairāki jautājumi - neskaidrību gadījumā Tev ir iespēja sazināties ar IIZI profesionāļiem, kas palīdzēs izprast polises nosacījumus. Sasniegt IIZI konsultantus ir pavisam vienkārši: 
raksti uz e-pastu info@iizi.lv;zvani pa tālruni +371 6722 7739; dodies uz IIZI biroju katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz plkst. 17.30.IIZI speciālisti ir piemeklējuši atbilstošāko apdrošināšanu jau vairākiem tūkstošiem klientu - tiks ņemtas vērā gan Tavas drošības, gan finansiālās vajadzības. Atliek vien apskatīt piedāvājumus, lai saprastu savas vēlmes!

Ceļu satiksmes negadījumus nav iespējams paredzēt, tādēļ parūpējies par sevi - apmeklē IIZI mājaslapu www.iizi.lv un iegādājies OCTA polisi dažu minūšu laikā, iegūstot papildu  aizsardzību!