Rekurzeme.lv ARHĪVS

Gumijas zābaki – kādas ir 2016. gada rudens tendences?

2016. gada 15. septembris 07:00

329
Gumijas zābaki – kādas ir 2016. gada rudens tendences?

Tēla veidošanā svarīga nozīme ir akcentiem, un spilgti apavi ir pārbaudīts uzmanības piesaistīšanas veids. Gumijas zābaki ieņem nozīmīgu vietu ne tikai bērnu, bet arī pieaugušo cilvēku garderobē, jo tagad krāsaini ornamenti un glancēta apavu virsma ir jaunākās modes tendences. Kvalitatīvos gumijas zābakos Jūsu kājas jutīsies ērti, un labsajūtu nesabojās ne peļķes, ne nokrišņi.

Kas jāzina par gumijas zābakiem pirms to iegādes?

Aukstajā sezonā, kad visapkārt dominē drūmas krāsas, jo īpaši gribas uzvilkt kaut ko spilgtu un interesantu, taču rudens laikapstākļi bieži vien nav draudzīgi ādas apaviem. Kad ārā ir lietusgāzes un ielas ir klātas ar dubļiem, gumijas zābaki būs labākā izvēle.

Zābaki tiek ražoti no:
* gumijas. Šādi zābaki ir nedaudz smagāki, bet izturīgāki. Tos var valkāt arī aukstajā laikā, ja gaisa temperatūra nav zemāka par – 10 grādiem pēc Celsija;
* polimēra. Ekonomiskāks gumijas zābaku variants ir ideāli piemērots rudens un pavasara sezonai.

Gumijas zābaki no pārbaudītiem ražotājiem var kalpot vairākas sezonas, ja vien apavus pareizi kopj. Vienkārši noslaukiet zābaku virsmu ar bezkrāsainu apavu tīrīšanas līdzekli un izsusiniet apavus siltā telpā.

Kādus zābakus izvēlēties šogad?

Gumijas zābaki no pazīstamiem apavu zīmoliem ir ne tikai komfortabli un izturīgi, bet arī moderni.  2016. gadā aktuāli ir zābaki ar:
* garu stulmu. Kopā ar džinsiem vai īsiem svārkiem tie rada izteiksmīgu “casual” stila komplektu;
* mežģīņu imitāciju. Krāšņi ornamenti izskatīties lieliski kopā ar īsu kleitu.

Gumijas puszābaki arī nezaudē savas pozīcijas. Vislabāk tos vilkt pie biksēm, izvēloties kontrastējošas krāsas. Īpaši moderni izskatīties gumijas apavi ar nelielu papēdi un rotājumiem: sprādzi, siksnu, šņorējuma imitāciju.

Moderni apavu modeļi par draudzīgām cenām
Mūsdienīgus gumijas zābakus atradīsiet apavu interneta veikalā Somijasapavi.lv. Tur par izdevīgām cenām var iegādāties slavenu zīmolu apavus, kas kalpos vairākus gadus. Iepērkoties Somijasapavi.lv, Jūs iegūsiet:
* plašas izvēles iespējas;
* piegādi visā Latvijas teritorijā;
* 2 gadu garantiju un preces atgriešanas iespēju.

Kvalitatīvi apavi un pirmklasīga klientu apkalpošana ir Somijasapavi.lv veikala prioritātes. Ja neticat, ka gumijas zābaki var būt tikpat komfortabli un stilīgi kā ādas apavi, ienāciet www.somijasapavi.lv un aplūkojiet zābaku piedāvājumu tiešsaistē! Pasūtiet gumijas zābakus pāris minūšu laikā un baudiet rudeni bez uztraukuma.