Rekurzeme.lv ARHĪVS

Liepājā uzstāsies leģendārais gruzīnu ansamblis ''Salkhino''

2016. gada 29. septembris 07:00

89
Liepājā uzstāsies leģendārais gruzīnu ansamblis ''Salkhino''

23. oktobrī pulksten 18, Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē ar jaunu programmu uzstāsies Gruzijas nopelniem bagātais dziesmu un deju ansamblis ''Salkhino''!

Pēc pērnā gada triumfa pēc daudzu skatītāju lūguma Latvijā atkal ierodas Gruzijas nopelniem bagātais kolektīvs – dziesmu un deju ansamblis ''Salkhino''.

''Salkhino'' – tie ir lieliski dejotāji, meistarīgi muzikanti un daudzbalsīgās dziedāšanas meistari. Ugunīga mūzika un dejas, noslēpumainas un majestātiskas sievietes-''gulbji'', vīrišķīgi un karstasinīgi džigiti, emocionāls gruzīnu dziesmu izpildījums – tas viss jūs sagaida jaunajā programmā, ko ansambļa muzikālais vadītājs – nopelniem bagātais Gruzijas mākslinieks un Slavas ordeņa kavalieris Šalva Papiašvili sagatavojis tieši šim braucienam!  

''Salkhino'' jau ir priecējis skatītājus Francijā, Turcijā, Krievijā, Ukrainā, Armēnijā, Azerbaidžānā, Austrālijā, Itālijā, Grieķijā, Spānijā, Beļģijā, Šveicē un Holandē. Un tagad viņi atkal ierodas Latvijā, kuras mīlestību iekaroja pagājušajā gadā. 

''Gruzīnu dejotāji burtiski lidinās virs skatuves. Tā ir īsta viesuļvētra uz skatuves!'' – sajūsmā raksta ''Daily Mirror'' (Austrālija). ''Tas ir unikāls fenomens, kuru vismaz reizi dzīvē ir jāredz katram'' – pievienojas franču ''Le Figaro''.

Adžārijas, Abhāzijas, Gruzijas un citu Kaukāza reģionu vēstures un senās kultūras sižetu radošs savijums, kas iemiesojies dejās, mūzikā un dziesmās, ko papildina daudzie nacionālie tautastērpi, gaisma un tīrais skanējums, pārvērš šovu par neatkārtojamās Kaukāza atmosfēras neaizmirstamām svinībām uz skatuves. 

Ansamblis ''Salkhino'' ir unikāls ar to, ka kolektīva mākslinieki ne tikai dejo, iekļaujot vissarežģītākos akrobātikas elementus, bet arī spēlē un dzied ''dzīvajā'', izmantojot slavenās gruzīnu daudzbalsīgās dziedāšanas tradīcijas. Šovs pārsteidz ar savu patiesumu un neparasti pozitīvo enerģiju. Skatītājiem ir garantētas divas stundas nepārtrauktas sajūsmas! Nepalaidiet garām iespēju pieskarties šī virtuozā koncerta maģijai!   

Biļetes var iegādāties ''Biļešu serviss'' tīklā un Liepājas Olimpiskā centra kasē. Informācijai: 26454543.