Rekurzeme.lv ARHĪVS

Noformē InCREDIT GROUP Auto kredītu un saņemt OCTA polisi bez maksas

2016. gada 3. oktobris 13:43

54
Noformē InCREDIT GROUP Auto kredītu un saņemt OCTA polisi bez maksas

InCREDIT GROUP ikvienam piedāvā lielisku iespēju – ja noformēsi auto kredītu, saņemsi OCTA polisi pilnīgi bez maksas. Piedāvājums ir spēkā, ja klients noformē kredītu auto iegādei summā no 1501 eiro līdz 25000 eiro. Tā ir burvīga iespēja dāvanā saņemt OCTA polisi, tādā veidā ietaupot naudu.

Kā saņemt?

Lai saņemtu dāvanā OCTA polisi, nepieciešams noformēt aizdevumu. Kad tas paveikts, kredītā iegādāto auto nepieciešams piereģistrēt CSDD uz sava vārda. Dodoties uz tuvāko InCREDIT GROUP kreditēšanas centru vai zvanot, ir iespējams noformēt OCTA polisi. Dāvanā saņemtās polises darbības termiņš ir seši mēneši. Polisi nepieciešams aktivizēt 30 dienas no līguma noformēšanas brīža.

Auto kredīts

Kā jau minējām, lai saņemtu dāvanā OCTA polisi, no sākuma ir nepieciešams noformēt auto kredītu. To ir iespējams izdarīt gana ātri, jo kredītu no noformēšanas brīža ir iespējams iegūt pat vienas dienas laikā. Piemērotāko automašīnu ir iespējams izvēlēties 30 dienu laikā pēc aizdevuma summas saņemšanas.

Kredītu veidi

Ir iespējams noformēt divu veidu auto kredītus. Ja summa, kas nepieciešama ir robežās no 1501 eiro līdz 8000 eiro, tad kredīta termiņš ir līdz pieciem gadiem un kredīts tiks izsniegts bez komercķīlas. Jāņem vērā arī tas, ka noformējot šo kredīta veidu, KASKO apdrošināšana nebūs obligāta. Savukārt, ja nepieciešamā summa ir sākot no 8001 eiro līdz 25000 eiro, kredīta termiņš arī ir līdz pieciem gadiem, tomēr atšķirībā no pirmā auto kredīta veida, lai saņemtu šo kredītu, tiks reģistrēta komercķīla. Ja noformēsi šo kredīta veidu, obligāts noteikums būs arī KASKO apdrošināšana.

Kur noformēt auto kredītu?

Ja esi izvēlējies noformēt auto kredītu pie InCREDIT GROUP, uzreiz brīdinām, ka tas ir ļoti ērts un ātrs process! No sākuma tev nepieciešams izvēlēties automašīnu, kuru vēlies ņemt kredītā. Kad tas izdarīts, nepieciešams aizpildīt pieteikumu un gaidīt atbildi. Ja tiek saņemta pozitīva atbilde un kredīts tiek piešķirts, būs nepieciešams parakstīt līgumu un noformēt automašīnu uz sava vārda. Pieteikties auto kredītam ir iespējams gan InCREDIT GROUP mājaslapā, gan arī kādā no tuvākajiem kreditēšanas centriem visā Latvijā. Ja izvēlies noformēt kredītu internetā, pēc pieteikuma saņemšanas ar tevi sazināsies kreditēšanas speciālists un informēs par turpmāko. Gadījumā, ja būs nepieciešams vēl kāds dokuments, kreditēšanas speciālists tevi par to informēs.

Kas ir OCTA polise?

Kā jau minējām, tiem cilvēkiem, kuri pieteikties auto kredītam no InCREDIT GROUP, būs iespēja bez maksas saņemt OCTA apdrošināšanas polisi. OCTA polise ir sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātā  apdrošināšana. Tā ir nepieciešama ikvienam transportlīdzeklim, kas piedalās ceļu satiksmē un ir reģistrēts CSDD. OCTA polise, kas tiek izsniegta Latvijā, ir derīga visā Eiropas Ekonomikas zonā, kā arī Šveicē. OCTA polise ir nepieciešama, lai varētu segt radītos zaudējumus, kas tiek radīti transportlīdzekļa vadītāja vainas dēļ, tādā veidā radot bojājumus citas personas mantai, veselībai vai īpašumam. Šajā gadījumā attiecīgi zaudējumus segs nevis vainīgais autovadītājs, bet gan apdrošināšanas kompānija. InCREDIT GROUP piedāvā saņemt OCTA apdrošināšanas polisi ar termiņu uz pusgadu. Tā ir lieliska iespēja visiem šoferīšiem iegūt labu dāvanu, kas palīdzēs ietaupīt naudu. InCREDIT GROUP vienmēr domā par to, kā piedāvāt dažādus izdevīgus risinājumus gan esošajiem, gan arī jaunajiem klientiem, sniedzot dažādus īpašos piedāvājumus, atlaides un citas privilēģjas.

Informācijas avots: https://www.incredit.lv/lv/jaunumi/read/octa-davana