Rekurzeme.lv ARHĪVS

Vairo sirdsmieru – iegādājies KASKO

2016. gada 26. oktobris 07:00

196
Vairo sirdsmieru – iegādājies KASKO

Ja arī Tev pieder motorizēts transportlīdzeklis, noteikti zini, ka OCTA ir obligāta nepieciešamība, taču, iespējams, aktuāls ir jautājums – kādēļ iegādāties KASKO polisi? Atbildi uz attiecīgo jautājumu atradīsi šajā rakstā.

Kāpēc izvēlēties KASKO?
Automašīna ir ļoti noderīga ierīce, kas ievērojami atvieglo mūsu ikdienas gaitas. Taču dažkārt to var piemeklēt dažādas no mums neatkarīgas problēmas, piemēram, automašīnu var sabojāt vētras laikā nolūzis koka zars vai pēkšņi pār ceļu skrienošs meža dzīvnieks. Šādās situācijās zaudējumu segšana var radīt diezgan lielas galvassāpes, taču, ja būsi iegādājies KASKO polisi, izdevumus segs apdrošinātājs.

KASKO apdrošināšana sevī ietver aizsardzību pret zaudējumiem, kas radušies:

* Dabas katastrofās vai ugunsgrēkos;
* Trešo personu veiktu pretlikumīgu darbību dēļ (zādzības, bojājumi);
* Avārijās, kuras izraisījis transportlīdzekļa vadītājs, kā arī daudzās citās situācijās.

Jāņem vērā, ka KASKO apdrošināšanas polises un tajās ietvertie nosacījumi ir ļoti dažādi, tāpēc pirms tās pieteikšanas rūpīgi jāizsver visi pakalpojumi.

Nepieciešama apdrošināšana? IIZI!
Vai Tu zini, kas ir IIZI? Ja nē, Tev jāzina, ka tas ir viens no lielākajiem apdrošināšanas brokeriem Latvijā, turklāt IIZI grupas sastāvā darbojas arī kolēģi Somijā un Igaunijā, sniedzot uzņēmumam globālu pieredzi. Uzņēmuma pakalpojumu klāsts nebūt neaprobežojas ar KASKO un OCTA polisēm – šeit vari iegūt arī apdrošināšanu ceļojumam, īpašumam, apdrošināšanu pret nelaimes gadījumiem, kā arī vienoties par īpašiem apdrošināšanas risinājumiem Tavam biznesam. IIZI pakalpojumi patiešām ir vienkārši saņemami – jebkuram no tiem vari pieteikties uzņēmuma mājaslapā iizi.lv, turklāt tajā atradīsi arī detalizētu informāciju par ikvienu no polises veidiem, bet, ja radies kāds jautājums, vari:
* Zvanīt uz tālruni +371 6722 7739;
* Rakstīt uz e-pasta adresi info@iizi.lv;
* Doties uz IIZI biroju Rīgā, Vienības gatvē 109 (A sektors, 5. stāvs) katru darba dienu no 8:30 līdz 17:30.

KASKO polises iegādi būtiski atvieglo IIZI
Apdrošināšanas pakalpojumi mūsdienās ir ļoti izplatīti, un izvēlēties piemērotāko piedāvājumu dažkārt ir visnotaļ apgrūtinoši. Taču, ja nevēlies šim procesam tērēt savu dārgo laiku, zini, ka patīkamu alternatīvu piedāvā IIZI. Ienākot KASKO kalkulatorā, Tev jāievada šādi transportlīdzekļa dati:
* Reģistrācijas, kā arī reģistrācijas apliecības numurs;
* Apdrošināšanas teritorija;
* Vēlamais polises sākuma datums;
* Transportlīdzekļa vērtība;
* Jaunākā transportlīdzekļa vadītāja vecums;
* Mazākais vadītāja stāžs.
Pēc šo datu ievadīšanas saņemsi informāciju par izdevīgākajiem piedāvājumiem – tas patiešām ir IIZI!

Nepieciešama apdrošināšanas polise automašīnai, mājoklim vai ceļojumam? Varbūt gribi būt pasargāts no izdevumiem, kas var rasties veselības problēmu rezultātā? Ja atbilde uz kādu no šiem jautājumiem ir apstiprinoša, izvēlies IIZI un dzīvo mierīgi!