Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kursi "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" par īpaši izdevīgu cenu

2016. gada 29. novembris 07:00

1111
Kursi "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" par īpaši izdevīgu cenu

Pārzināt higiēnas prasības ir īpaši svarīgi, kad strādājat uzņēmumā, kas saistīts ar pārtikas ražošanu, izstrādi vai citiem ar pārtikas apstrādi saistītiem procesiem. Ievērojot visas noteiktās higiēnas prasības, ēdināšanas uzņēmums saglabā drošu un ar baktērijām brīvu vidi.

Kāpēc kursus iziet tiešsaistē?

Viens no tiešsaistes vides lielākajiem plusiem teju vienmēr ir bijis ātrums. Izmantojiet tehnoloģijas savā labā un Jūs nebūsiet vīlušies, jo mācībām tiešsaistē ir vairāki plusi:

* Jūs mācaties tā, kā Jums ir ērtāk, turklāt, apmācības tiešsaistē ļauj Jums ātrāk paplašināt zināšanas un iegūt kvalifikāciju;

* Lielākoties kursi tiešsaistē izmaksā mazāk nekā apmeklēt kursus vai uzaicināt pasniedzēju sniegt nodarbību darbavietā;

* Tiešsaistes kursi ir licencēti un atbilst nozares izvirzītajām prasībām;

* Kursiem iespējams ātri un ērti piekļūt, jo programmatūra ir viegli saprotama un mācību process – patīkams un salīdzinoši īss;

* Tiešsaistes kursi var tik padarīta par interesantu grupas pieredzi, kur, pirms eksāmena likšanas, cits citam palīdz mācībās. Iespējams, Jūs nolemsiet vienu dienu veltīt padziļinātai higiēnas prasību apgūšanai, izmantojot reālus piemērus, testus vai diskusijas.

Apgūstiet minimālās prasības pārtikas uzņēmumā tiešsaistē

Webapmaciba.lv klientiem nodrošina iespēju iegūt sertifikātu- minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā gan latviešu, gan krievu valodā. Webapmaciba.lv piedāvā kursus, kuros varat apgūt dažādas ar pārtikas apstrādi saistītas tēmas. Sākot no regulējošiem aktiem, uzraudzības un kontroles Latvijā, beidzot ar personāla un pārtikas higiēnu, kā arī pārtikas drošības principiem.

Ietaupiet savu laiku un naudu, apgūstot higiēnas prasības webapmaciba.lv. Mācoties šajā tiešsaistes vietnē Jūs varat ietaupīt, jo:

* Tiešsaistes kursam vienmēr ir konkurētspējīga cena;

* Nav nepieciešamības rīkot seminārus vai algot pasniedzējus;

* Testu darbinieks var patstāvīgi pildīt mājās, netērējot uzņēmuma resursus.

Apgūstot minimālās higiēnas apmācības portālā webapmaciba.lv, Jūs:

* Iegūsiet sertifikātu, kas atbilst Ministru Kabineta noteikumiem Nr. 545, kā arī ir saskaņā ar visiem Latvijas un Eiropas Savienības pārtikas aprites un pārtikas aprites higiēnas prasību regulējošiem likumiem;

* Saņemsiet 100% garantiju un labāko garantijas piedāvājumu lieliem uzņēmumiem ar vismaz 90 darbiniekiem.

Apmeklējiet tiešsaistes vietni webapmaciba.lv, kur varat detalizētāk iepazīties ar higiēnas kursu tēmām, garantijas iespējām, kā arī kursu kārtošanas procedūru. Izvēlieties apgūt kursus vietnē, kas pievērš uzmanību klientu ērtībām!