Rekurzeme.lv ARHĪVS

LiepU sākas pieteikšanās centralizēto eksāmenu kārtošanai

Rekurzeme/Kursas Laiks

2017. gada 9. janvāris 15:14

8
LiepU sākas pieteikšanās centralizēto eksāmenu kārtošanai

Vidusskolu absolventiem, kuri nav kārtojuši vajadzīgo centralizēto eksāmenu vai kuri vēlas tā vērtējumu uzlabot, Liepājas Universitāte (LiepU) sadarbībā ar Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts izglītības satura centru piedāvā iespēju kārtot centralizētos vidusskolas eksāmenus vienlaikus ar skolām, informē universitātes pārstāvji.

Personas, kuras ir ieguvušas vidējo izglītību, var pieteikties centralizēto eksāmenu kārtošanai latviešu valodā, matemātikā, fizikā, ķīmijā, bioloģijā, Latvijas un pasaules vēsturē, angļu valodā, krievu valodā, vācu valodā un franču valodā.

Pieteikumus eksāmenu kārtošanai pieņem Liepājas Universitātē, 214. telpā, pirmdienās, otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no pulksten 9 – 12 un no 13 – 16. Līdzi jāņem pase vai personas apliecība, vidējo izglītību apliecinošs dokuments, kā arī kvīts, kas apstiprina maksājumu par eksāmenu. Maksājumu var veikt LiepU grāmatvedībā, 217. telpā. Svešvalodas, latviešu valodas eksāmens – 11 eiro; fizikas, bioloģijas, ķīmijas eksāmens –15 eiro; pārējie eksāmeni – 10 eiro.

Centralizēto eksāmenu grafiku un pieteikšanās termiņus skatīt LiepU mājaslapā.