Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kādus pakalpojumus piedāvā A/S ''Berendsen Tekstila Serviss''?

2017. gada 15. februāris 07:00

938
Kādus pakalpojumus piedāvā A/S ''Berendsen Tekstila Serviss''?

Telpu uzkopšana ir darbietilpīgs process jo prasa gan rūpīgu darbu, gan speciālu, profesionālu aprīkojumu. Kopš 1994. gada Latvijā darbojas A/S "Berendsen Tekstila Serviss", kura pamatnodarbošanās ir maināmo paklāju serviss. Pieredzējušais uzņēmums piedāvā teju visu veidu pakalpojumus un preces telpu tīrības nodrošināšanai.  Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir:

Maināmo paklāju serviss - iespējams iznomāt dažāda veida, formu un krāsu maināmos paklājus.

Berendsen maināmo paklāju noma un serviss ir daudzu klientu izvēle visā Latvijā. Šis serviss nodrošina to, ka uz jūsu biroju regulāri tiks piegādāts un vietā novietots jauns, tīrs paklājs, bet iepriekšējais aizvests un iztīrīts. Jūsu telpas būs vienmēr svaigas un patīkamas jo pie ārdurvīm novietotais paklājs savāks smiltis, netīrumus un mitrumu. Tāpat telpās mazāk nokļūs apavu atstātie netīrumo, dubļu un sniega palieku.

Logo paklāju serviss - iespējams iznomāt paklājus ar uzņēmuma vai produkta zīmolu, dažādiem uzrakstiem vai attēliem. Logo paklāji nereti tiek izmantoti izstādēs un citos reprezentatīvos pasākumos.

Sarkano paklāju serviss - iespējams iznomāt sarkanos paklājus sevišķiem gadījumiem vai ikdienai. Tie pieejami dažādos izmēros - 85x150, 115x200 un 150x240cm, līdz ar to tos var ērti piemērot sev vajadzīgajām telpām.

Mopu serviss - grīdas sausās uzkopšanas darbarīku noma. Jūs regulāri saņemsiet tīrus mopus un varēsiet kvalitatīvi veikt grīdu uzkopšanu. Ar šiem mopiem būs daudz vieglāk un ērtāk veikt telpu uzkopšanu. Mopi pieejami trijos dažādos izmēros - 46 cm, 56 cm un 110 cm platumā.

Higiēnas serviss - nodrošina tualešu higiēnas aprīkojuma (putu ziepju uzpilžu un dozatoru, kokvilnas dvieļu, dažādu veidu papīru un salvešu) piegādi un nomu. Mēģiniet atcerēties - pilnīgi noteikti kādās sabiedriskās labierīcībās jau esat redzējis un izmantojis Berendsen higiēnas produktus.

Virtuves dvieļu serviss - 100% kokvilnas virtuves dvieļu noma un nomaiņa birojā vai citās telpās. Šie ir augstākās kvalitātes kokvilnas virtuves dvieļi, turklāt, tie vienmēr būs sniegbalti. Nevienam no jūsu biroja darbiniekiem vairs nebūs jāuztraucas par virtuves dvieļu tīrību un nomaiņu, jo to paveiks Berendsen!

Dizaina paklāju serviss - piedāvā dažādu dizainu paklāju izgatavošanu, piegādi un regulāru nomaiņu. Tie var būt pusapļa, romba un citās interesantās formās un var noderēt gan pie centrālās ieejas birojā, gan kā dekoratīvs paklājs nelielas telpas centrā.

Krāsaino paklāju serviss
- piedāvā košu, spilgtu krāsu piegādi un nomaiņu birojā vai citās telpās. Šī veida paklāji ir spilgti un izceļas visos interjeros.