Rekurzeme.lv ARHĪVS

Sāks cīņu par Lejaskurzemes novadu čempiona titulu telpu futbolā

Sāks cīņu par Lejaskurzemes novadu čempiona titulu telpu futbolā

Svētdien, 26. februārī, sāksies Lejaskurzemes novadu čempionāts telpu futbolā, kurā kopumā piedalīsies septiņas komandas.

Par Lejaskurzemes novadu čempiona titulu cīnīsies "Durbe", "Nīca", "Dunalka", "Rokasbirze", "Zvejnieks", "Medze" un "Cīrava", informē čempionāta galvenais tiesnesis Guntars Sermelis.

Pirmās spēles būs svētdien, 26. februārī, Durbē. Pulksten 11 spēlēs "Durbe" un "Nīca". Pulksten 12 spēlēs "Dunalka" un "Rokasbirze". Pulksten 13 spēlēs "Dunalka" un "Nīca". Pulksten 14 spēlēs "Durbe" un "Rokasbirze".

Otrdien, 28. februārī, trīs spēles būs Cīravā. Pulksten 19 spēlēs "Cīrava" un "Dunalka". Pulksten 20 spēlēs "Dunalka" un "Durbe". Pulksten 21 spēlēs "Cīrava" un "Durbe".

Otrdien, 7. martā, čempionāts turpināsies Nīcā. Pulksten 19 spēlēs "Nīca" un "Zvejnieks". Pulksten 20 spēlēs "Zvejnieks" un "Medze". Pulksten 21 spēlēs "Nīca" un "Medze".

Lejaskurzemes novadu čempionātā vispirms līdz marta beigām tiks izspēlēts viens aplis. Uzvarētāji uzreiz tiks pusfinālā. Pārējās komandas cīnīsies ceturtdaļfinālā.