Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ātrie kredīti bez sarežģītām formalitātēm

2017. gada 15. marts 07:00

255
Ātrie kredīti bez sarežģītām formalitātēm

Neparedzēti izdevumi ir daļa no mūsu dzīves. Ja steidzami vajadzīgas papildu finanses, taču ar uzkrātajiem līdzekļiem nav līdzēts, jāmeklē iespēja aizņemties.

Viena no iespējām ir vērsties pie draugiem vai radiem, taču tādā gadījumā jārēķinās ar paskaidrojumu sniegšanu par to, kādam nolūkam nauda tiks izmantota. Turklāt, ja vajadzīgā naudas summa ir diezgan liela, draugiem vai radiem tāda summa var arī nebūt.

Otra iespēja ir izmantot lombardu pakalpojumus, taču tad jārēķinās – tur aizdevums tiek izsniegts pret ķīlu.

Protams, pastāv vēl arī trešais variants – ātrie kredīti, ko salīdzinoši vienkārši iespējams noformēt internetā. Tie tiek izsniegti bez ķīlas, galvojuma un citām sarežģītām formalitātēm, turklāt no jebkuras vietas Latvijā. Noformējot ātro kredītu, nebūs arī jāsniedz paskaidrojumi, kādam nolūkam tas tiks tērēts.

Ātrie kredīti ir salīdzinoši vienkārši noformējami – tas arī ir viens no būtiskākajiem iemesliem, kādēļ tie ir tik populāri. Pieaugot pieprasījumam, aug arī piedāvājums, tādēļ, lai atrastu situācijai atbilstošāko kredītu, reizēm var nākties pielikt zināmas pūles.

Būtiskākie faktori, kam būtu jāpievērš uzmanība, ir:
* Maksimālā un arī minimālā aizdevuma summa. Īstermiņa kredīti parasti tiek izsniegti līdz dažiem simtiem eiro, savukārt patēriņa kredīts ļauj aizņemties vairākus simtus un pat tūkstošus eiro. Jāatceras arī, ka jauniem klientiem pieejamā summa ir mazākā apmērā, aizņemoties atkārtoti tā palielinās. Ja vajadzīgā summa ir ļoti niecīga, piemēram, līdz algas dienai pietrūkst vien pārdesmit eiro, uzmanību jāpievērš arī minimālajai summai, ko pie konkrētā aizdevēja var saņemt;

* Termiņš, uz kādu aizdevums tiek izsniegts. Īstermiņa kredīts parasti jāatmaksā 30 dienu laikā, patēriņa kredīts un kredītlīnija jāatmaksā saskaņā ar maksājumu grafiku vairāku mēnešu laikā. Piemēram, ja vajadzīgs patēriņa kredīts, vērts aplūkot aizdevēja mājaslapā esošajā kredīta kalkulatorā pieejamo informāciju par plānoto ikmēneša maksājumu – tas palīdzēs izvērtēt, kāds ir optimālais aizdevuma atmaksas termiņš;

* Vecuma ierobežojums un citi aizņemšanās nosacījumi. Lai veicinātu atbildīgu aizņemšanos, lielākā daļa aizdevēju kredītus izsniedz tiem Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem, kas sasnieguši 20 vai 21 gada vecumu;

* Procentu likmei. Nozīmīgs faktors, kas nosaka, cik konkrētais aizdevums izmaksās. Izvēloties īstermiņa aizdevumu, vērts izmantot iespēju noformēt to bez komisijas maksas – tāda iespēja gaida vairāku aizdevēju jaunos klientus;

* Kredīta izsniegšanas laikam. Jāņem vērā – kredītam pieteikties iespējams jebkurā laikā, taču pieteikums tiks izskatīts un aizdevums piešķirts kredītdevēja darba laikā. Klientu ērtībām liela daļa aizdevēju strādā arī brīvdienās un svētku dienās, dodot iespēju aizņemties tieši tad, kad tas visvairāk nepieciešams. Ja aizdevums vajadzīgs pēc iespējas ātrāk, noteikti pievērs uzmanību, cik ātri pārskaitījums tiks veikts. Vairumā gadījumu gan tas notiek ātri- dažu minūšu laikā pēc kredīta piešķiršanas – ar noteikumu, ka pārskaitījums notiks vienas bankas ietvaros;

* Papildu iespējām. Protams, aizdevēja izvēlē liela nozīme ir arī papildu bonusiem, piemēram, lojalitātes programmām, kredītu brīvdienām, īpašiem akciju piedāvājumiem.

Kā noformēt aizdevumu?

Esi izvēlējies piemērotāko risinājumu? Piesakies tam izvēlētā aizdevēja mājaslapā! Lai to paveiktu, nepieciešams:

* Dators un internets;
* Mobilais telefons;
* Konts kādā no Latvijā esošajām bankām;
* Dažas minūtes laika;
* Viens eiro cents;
* Derīga e-pasta adrese

Piesakoties aizdevumam pirmo reizi, jāsedz reģistrācijas maksa – tā jāpārskaita no sava personīgā bankas konta uz aizdevēja bankas kontu. Tas nepieciešams, lai aizdevējs visdrošākajā veidā pārliecinātos par Tavu identitāti. Pēc veiksmīgas reģistrācijas aizpildi pieteikumu, norādot vēlamo summu un atmaksas termiņu.

Ferratum Bank ātrie kredīti
Ja vajadzīgs aizdevums, viena no iespējām ir Ferratum Bank piedāvājums. Šī aizdevēja piedāvātie risinājumi piemēroti dažādām situācijām – gan tad, kad vajadzīga neliela summa, gan arī tad, kad jāīsteno lielākas ieceres. Kredītdevēja piedāvājumā:

* Īstermiņa aizdevumi līdz 400 eiro. Jāņem vērā - aizņemoties pirmo reizi, var saņemt līdz 350 eiro, turklāt pirmajam kredītam netiek aprēķināti procenti. Šis aizdevums jāatmaksā 30 dienu laikā;
* Patēriņa kredīti līdz 1500 eiro. Šis aizdevums jāatmaksā ikmēneša maksājumos, tuvāko 12 mēnešu laikā;
* Kredītlimits. Jaunajiem klientiem maksimālais kredītlimits ir 1000 eiro, savukārt pastāvīgajiem – 1200 eiro. Pirmās 30 dienas kredītlimitu var izmantot bez maksas.

Kas nepieciešams, lai pieteiktos aizdevumam?

Pirms pieteikšanās aizdevumam, pārliecinies, ka atbilsti kredītdevēja prasībām. Ātrie kredīti pie Ferratum Bank tiek izsniegti Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem, kuri ir:

* Sasnieguši vismaz 21 gada vecumu;
* Ar regulāriem ienākumiem, kas dod iespēju aizdevumu atmaksāt līgumā noteiktajā laikā;
* Ar pozitīvu kredītvēsturi

Tāpat svarīgi arī iepazīties ar visiem līguma noteikumiem, un, ja radušās kādas neskaidrības, esi aicināts sazināties ar Ferratum Bank klientu dienesta speciālistiem.

Kā aizņemties atbildīgi?

Ātrie kredīti tiek izsniegti bez laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas, tādēļ var būt piemērots risinājums pat steidzamās situācijās. Tomēr aizdevums attaisnos uz to liktās cerības tikai tad, ja tiks noformēts pārdomāti. Aizņemies atbildīgi, rūpīgi pārdomājot gan kredīta nepieciešamību, gan savas iespējas to atdot līgumā noteiktajā laikā:

* Vienmēr izvērtē visus iespējamos risinājumus un kredītu noformē tikai tad, ja tas patiešām vajadzīgs;
* Aizņemies tikai tad, ja zini, ka un kad spēsi kredītu atmaksāt;
* Nenoformē kredītu tad, ja finanses nepieciešamas ieilgušu finansiālu problēmu risināšanai vai citu parādsaistību segšanai;
* Samēro savas vēlmes ar iespējām un pārliecinies, ka kopējās kredīta izmaksas būtiski neietekmēs Tavu finansiālo stāvokli. Pretējā gadījumā var veidoties apburtais loks, ko pārtraukt ir diezgan grūti.

Ātrie kredīti – mūsdienīga atbilde dažādās situācijās, ja vien aizņemsies pārdomāti un izmantosi apdomīgi.