Rekurzeme.lv ARHĪVS

Padomu telts izvēlē vaicā ''Akurātam''!

2017. gada 21. marts 07:00

115
Padomu telts izvēlē vaicā ''Akurātam''!

Drīz Lieldienas, pirmie BBQ pasākumi brīvā dabā un būs sajūta, ka vasara vairs nemaz nav aiz kalniem. Neizbēgami un sen gaidīti būs arī pasākumi, kas tiek rīkoti ārpus telpām. Kad domāt par atbilstoša aprīkojuma gādāšanu? Tagad!

Aizraujoša ideja, interesanta norises vieta un piemērots pasākuma aprīkojums ir tikai dažas no būtiskākajām organizatoriskajām lietām, kas ietekmēs gan pasākuma veiksmīgu norisi, gan arī viesu labsajūtu. Ne velti saka, ka rezultāts bieži vien būs atkarīgs no tā, cik prasmīgi un savlaicīgi esi plānojis.

Kādu aprīkojumu izvēlēties?

Atbilde būs atkarīga gan no cilvēku skaita pasākumā, gan plānotā satura, piemēram, pasākumā paredzētas aktivitātes vai tas plānots kā pusdienas vai vakariņas, sēžot pie galda. Pasākuma aprīkojuma izvēli ietekmēs arī vieta.

''Akurāts'' pasākumu aprīkojuma servisa komanda novērojusi, ka nelielām svinībām piemājas dārzā cilvēki visbiežāk izvēlas 5 x 5 metru telti, kas piedāvā 25 kvadrātmetru platību. Tā ir pietiekama gan lai tajā novietotu uzkodu galdu, gan arī lai pēkšņa lietus laikā būtu iespēja patverties. ''Akurāts'' šāda izmēra teltis piedāvā gan ar klasisko jumtu, gan konusveida jumtu. Kā viena, tā otra ir baltā krāsā, veidota no biezā materiāla, kas iztur gan vēju, gan lietu.

Kur noderēs 5 x 5 metru telts?

* dzimšanas dienas vai vārda dienas svinībās draugu lokā
* Lieldienām, Jāņiem, arī skolas izlaiduma svinībās
* Uzņēmumu rīkotajos pasākumos, kas paredzēti, lai atzīmētu saulgriežus, sporta spēlēs kā viens no aprīkojumiem, piemēram, reģistrācijas telts, noliktavas vai kādas sporta aktivitātes vajadzībām.

Vai kāzu svinībām noderēs telts noma?

Otra populārākā klientu izvēle ''Akurātā'' ir 10 metrus platā telts, kuras garumu var piemērot pasākuma vajadzībām. Proti, šī telts var būt gan 10 x 40 metrus liela, gan līdz pat 10 x 130 metrus liela. Pielāgojamais telts garums (ik pa 5 metriem) ir tās lielākā priekšrocība un padara to par vienu no populārākajām pasākuma norises vietām brīvā dabā.

Šī telts ir ļoti piemērota kāzu svinībām. ''Akurāts'' speciālisti iesaka to vienmēr aprīkot ar koka dēļu grīdas segumu, lai viesi tajā varētu ērti pārvietoties (īpaši to novērtēs dāmas augstpapēžu apavos), lai pārējo pasākuma aprīkojumu – galdus, krēslus, deju grīdu, saliekamo skatuvi, mūziķu instrumentus u.c. – varētu novietot uz stabila pamata.

Izvēloties 10 x 130 metru telts nomu, rūpīgi izvēlieties tās potenciālo atrašanās vietu – kāds ir tās pamats, vai ir pietiekama vietas ietilpība (gan grīdas laukums, gan augstums), vai ir piebraucamais ceļš, jo šādas lielas teltis tiek vestas ar kravas automašīnu. Ja neesat pārliecināts, aicinām vienmēr sazināties ar ''Akurāts'' komandu, kas var aizbraukt un aplūkot klātienē plānoto pasākuma vietu.

Galdi un krēsli pasākumam – pirkt vai nomāt?

''Akurāts'' piedāvā ne tikai desmitiem telšu un nojumju dažādos izmēros, bet nomā arī citu pasākuma aprīkojumu, bez kura nav iespējamas teju nevienas svinības.

Populārākā klientu izvēle ir apaļie banketu galdi un krēsli (kāzām iesakām izvēlēties arī baltus krēslu pārvalkus ar dekoratīvajām lentām), stāvgaldi, koka galdi un soli (visbiežāk tos izvēlas sporta spēlēm un uzņēmumu korporatīvajiem pasākumiem), gāzes sildītāji, kā arī piepūšamie dīvāni baltā un sarkanā krāsā.

Pasākumu aprīkojuma servisa ''Akurāts'' komanda klienta izvēlēto aprīkojumu gan piegādā jebkurā vietā Latvijā, gan arī nodrošina tā montāžu un demontāžu. Viss aprīkojums vienmēr ir teicamā tehniskā stāvoklī, tīrs un gatavs lietošanai.

Ja Jūs ieinteresēja pasākumu aprīkojuma noma, ielūkojieties uzņēmuma tīmekļvietnē http://akurats.com/lv/ un izvēlieties nepieciešamo inventāru. Konsultāciju varat iegūt, zvanot uz tālruņa numuru 26 338 888 vai rakstot e-pastu uz info@akurats.lv.

Uzticiet rūpes par kvalitatīva pasākumu aprīkojuma nodrošināšanu ''Akurātam''!