Rekurzeme.lv ARHĪVS

VIASMS naudas aizdevums piedāvā ērtus risinājumus ikvienam debitoram

2017. gada 28. marts 07:00

56
VIASMS naudas aizdevums piedāvā ērtus risinājumus ikvienam debitoram

Klāt brīvdienas, bet Jums pietrūkst līdzekļu līdz gaidāmajai algai? Iespējams ir jāveic steidzami maksājumi, bet nevariet visu atļauties?  Neraizējieties, bet ieskatieties  kompānijas VIASMS piedāvājumos. Kompānija piedāvā ātru finansiālu palīdzību. Ja atbildīsiet līguma prasībām, pēc 15 minūtēm naudas aizdevums tiks pārskaitīts uz Jūsu bankas kontu. Jāuzsver, ka Jums nepieciešama laba kredītvēsture, mobilais telefons un aktīvs bankas konts kādā no Latvijas bankām.

Viasms naudas aizdevums ir ērts finansiāls risinājums. Kā izvēlēties piemērotāko naudas kredīta summu?
* VIASMS kredīta kalkulators palīdzēs pieņemt pārdomātu lēmumu;

* jaunajiem klientiem pirms kredīta saņemšanas ir jāiesniedz savi dati – vārds, uzvārds, personas kods un mobilā tālruņa numurs;

* lai aizdevums būtu Jums pieejams, jābūt Latvijas Republikas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 70 gadiem, bez kavētiem kredītmaksājumiem vai pārkāpumiem citās kredītiestādēs.

Naudas aizdevums līdz algai – pārdomāts finanšu risinājums
* jaunajiem klientiem ir iespējams aizņemties līdz pat 300 eiro;

* ja naudas aizdevums tiks veiksmīgi, paredzētajā termiņā atmaksāts – Jums būs iespēja aizņemties 500 eiro, bet turpmāk līdz pat 700 eiro.

* atcerieties, ka naudas aizdevums tiek izsniegts laika periodā no 7 līdz 30 dienām;

* ja radīsies finansiālas problēmas, varēsiet pagarināt atmaksas termiņu uz 30 dienām.

Naudas aizdevums, lai realizētu lielākas idejas
Vēlaties veikt remontu  vai iegādāties dzīvokli, bet, iespējams, Jums pietrūkst nauda, lai uzsāktu lielus projektus? VIASMS naudas aizdevums būs visizdevīgais risinājums šādās situācijās. Kāpēc daudzi izvēlas tieši VIASMS –

* izmantojiet šo piedāvājumu un saņemiet līdz pat 1500 eiro;

* veiksmīgai kredīta atmaksai VIASMS palīdzēs saskaņot ikmēneša maksājumu apjomu, sadalot sadalot kopējo līguma summu vienādos kredīta maksājumos;

* naudas aizdevums ir jāatmaksā no 3 līdz pat 12 mēnešiem.

Naudas aizdevums no VIASMS lieliski noderēs gan svētkos, gan ikdienā. Neatlieciet iecerēto uz vēlāku laiku. Naudas līdzekļi ir noderīgi ikvienam, jebkurā vecumā. Tieši tāpēc VIASMS piedāvā visdažādākos finanšu risinājumus.

Aizņemieties tikai tad, ja Jums ir atbilstoši ienākumi ar ko atmaksāt gan kredīta pamatsummu, gan procentu maksājumus. Nekad neizmantojiet naudas aizdevumu, ja neesat pārliecināti par savām atmaksas iespējām. Pretējā gadījumā var rasties nevajadzīgas parādsaistības, kas var ietekmēt Jūsu finansiālo situāciju. Ļoti daudzi debitori aizņemas nepārdomāti un sabojā savu kredītvēsturi. Pirms aizņemšanās rūpīgi iepazīstieties ar visiem kredīta līguma nosacījumiem. VIASMS naudas kredīts paredzēts atbildīgiem debitoriem!