Rekurzeme.lv ARHĪVS

Davanuserviss.lv iepriecina ar oriģinālām dāvanām

2017. gada 5. aprīlis 07:00

61
Davanuserviss.lv iepriecina ar oriģinālām dāvanām

Ja ielūkojamies kalendārā un vēlamies apsveikt visus savustuvākos draugus un ģimenes locekļus, tad nereti saprotam, ka svētki seko svētkiem, un ne vienmēr ir laiks, lai katram piemeklētu atbilstošu dāvanu. Staigāšana pa veikaliem aizņem daudz laika un prasa lielu pacietību, tādēļ, lai no tā visa izvairīties, oriģinālas dāvanas var sagādāt interneta veikalos. Daudzu latviešu vidū iecienīts un populārs ir Davanuserviss.lv, kurā var atrast dāvanas visiem dzīves gadījumiem.

Pārsteidz jubilāru ar negaidītu dāvanu

Lai pārsteigtu dāvanas saņēmēju, ir jāaizmirst par ierasto scenāriju dāvanas meklēšanā – iešu uz veikalu, paskatīšos kādu sīkumu no traukiem vai saimniecības precēm, nopirkšu konfekšu kasti un šampanieša pudeli. Tas, protams, būs patīkami, taču lielu iespaidu Tavam draugam, kolēģim, brālim vai māsai neatstās, jo tādas dāvanas viņš saņem gadu no gada. Tā vietā labāk apdomājies, ko neikdienišķāku jubilārs būtu gatavs darīt, varbūt pat kopā ar Tevi un draugiem, jo kompānijā pavadīts laiks ir daudz vērtīgāks un aizraujošāks. Tu taču labi pazīsti cilvēku pie kura jādodas ciemos, varbūt viņš sen sapņo izlēkt ar izpletni, lidot ar lidmašīnu, aizbraukt vakariņās uz citu pilsētu vai apsēsties pie kvadracikla stūres? Ja sākotnēji šķiet, ka šādas dāvanas izmaksās dārgi, tad tas nebūt nav tā. Ja parēķina, tad bieži vien alternatīvai - neparastai dāvanai aiziet tāda pati summa, kā sākotnēji būsi atlicinājis dāvanas iegādei parastā lielveikalā.

Kādu dāvanu var atrast ''Dāvanu servisā''?

Tajā atrodami vairāk kā 100 piedāvājumi dažādām gaumēm, kurus attiecīgi var piemeklēt arī visām vecuma grupām. Davanuserviss.lv komanda uzskata, ka pati vērtīgākā ir dāvana ir gūtie iespaidi, kas cilvēkam paliek atmiņā visu mūžu. Jo ar tiem viņš pēc tam var dalīties ar saviem draugiem, bērniem vai pat mazbērniem. Aizraujošas un neaizmirstamas emocijas var radīt:

* Lidojums ar gaisa balonu;

* Brauciens ar Ferrari vai Lamborghini Biķernieku trasē;

* Pusdienas debesīs 50m augstumā – ''Lunch in the Sky'';

* Lidojums ''Boeing 737'' aviosimulatorā;

* SPA centra apmeklējums vai fotosesija kopā ar mīļoto cilvēku.

Tie ir tikai daži no piedāvājumiem, kas atrodami Davanuiserviss.lv klāstā. Ja dāvanas saņēmējam tomēr trakulīgas izpriecas nav prātā un viņš ir tendēts uz mierīgāku laika pavadīšanu, tad viņu iepriecinās kāda relaksējoša šokolādes vai medus masāža, pusdienas kādā iecienītā restorānā, izjāde ar zirgiem vai kopīgs kino apmeklējums.

Droši smelies dāvanu idejas kopā ar Davanuserviss.lv jau tagad, nevilcinies garumā, ja zini, ka vasarā būs jādodas uz pei kāda uz izlaidumu, kāzām vai apaļu jubileju! Ja tomēr nevari pats izdomāt, ar kādu dāvanu iepriecināt svinību vaininieku, tad nodrošinies ar dāvanu karti, tepat oriģinālu dāvanu interneta veikalā - davanuserviss.lv un ļauj pašam izvēlēties to, kas sirdij tuvāks.