Rekurzeme.lv ARHĪVS

Labs restorāns netālu no Rīgas - viesnīcā ''Baltvilla''

2017. gada 3. maijs 07:00

116
Labs restorāns netālu no Rīgas - viesnīcā ''Baltvilla''

Ja jums tuvojas kādi īpaši svētki vai vienkārši vēlaties nobaudīt gardu maltīti labā restorānā, aicinām doties uz restorānu Baltezerā, viesnīcā ''Baltvilla''. Skaistas priežu audzes ieskautā, Baltezera krastā esošā viesnīca ir lieliski piemērota vieta romantiskām vakariņām vai vienkārši patīkamam, brīvam mirklim labā restorānā.

Restorāna šefpavārs ir itālis, sicīlietis  Frančesko Dželo, kurš savā dzimtajā pilsētā Agrigento restorānā strādāja kopš 14 gadu vecuma. Vēlāk viņš atvēra savu restorānu, kura ēdienkartes pamats bija klasiskā Sicīlijas virtuve.

''Mana vēlme iepazīt jaunas garšas aizveda mani uz Dāniju, kur man laimējās iepazīties ar manas dzīves mīlestību – latviešu meiteni, tādēļ es pārcēlos uz Latviju. Mana ēdienu gatavošana ir vienkārša un tā ir balstīta Vidusjūras virtuvē ar starptautiskām niansēm. Esmu ļoti laimīgs strādāt Latvijā, jo tas man dod iespēju iepazīt jaunas, interesantas garšas un dod iespēju iepazīstināt ar īstenām un tradicionālām Itālijas virtuves garšām. Paldies par iespēju! Gaidu Jūs ar atplestām rokām,'' šefpavārs aicina ''Baltvilla'' mājas lapā.

Tieši šefpavāra brīniškīgās ēdiena gatavošanas prasmes un Vidusjūras virtuves popularitāte pasaulē ir iemesls, kādēļ itāļu ēdieni ir tik iecienīti arī ''Baltvilla'' viesu vidū. Jūs varēsiet nobaudīt no svaigiem produktiem gatavotu, šefpavāra radītu maltīti, kā arī izbaudīt atpūtu uz terases un skaistos skatus Baltezera krastā. Šajā restorānā var gan nosvinēt svētkus, gan norunāt lietišķas biznesa maltītes, gan izbaudīt laiku kopā ar ģimeni un bērniem.

Ja vēlaties, palieciet arī nakšņot ''Baltvilla'' kompleksā, jo šeit ir pieejami vairāk kā 30 standarta klases numuri, kā arī luksus un prezidenta apartamenti. Viesnīcas kompleksā pieejami arī SPA atpūtas pakalpojumi - dažāda veida masāžas, atpūtas rituāli un kosmētiskās procedūras.

Visa gada garumā ir pieejami arī spa piedāvājumi diviem, kuros var atrast gan relaksējošas, gan ar enerģiju uzlādējošas procedūras. SPA kompleksa zinošie speciālisti allaž konsultē par dažādu ēterisko eļļu iedarbību, palīdz izvēlēties un saņemt vēlamo rezultātu.

Labs restorāns ir tikai viens no iemesliem, kādēļ doties uz viesnīcu ''Baltvilla''. Jūs varat nobaudīt vakariņas un SPA procedūras, nakšņot viesnīcā, bet nākamajā dienā dodieties ekskursijā uz tuvumā esošo jūrmalu Zvejniekciemā vai Saulkrastos. Jūras piekraste un viļņi jums sniegs vēl vairāk jaunas enerģijas! Tāpat varat doties uz netālo Siguldu un pastaigāties Gaujas Nacionālajā parkā, vai braukt vēl tālāk, un nokļūt Līgatnes Dabas Takās. Aicinām jūs uz ''Baltvilla'' un izbaudīt brīniškīgas brīvdienas!