Rekurzeme.lv ARHĪVS

Vēlies svētkos uzdāvināt ko oriģinālu? Ļauj gaviļniekam izvēlēties pašam!

2017. gada 2. maijs 15:23

64
Vēlies svētkos uzdāvināt ko oriģinālu? Ļauj gaviļniekam izvēlēties pašam!

Īpaša dāvana sagādā prieku gan tās pasniedzējam, gan saņēmējam. Taču, ko dāvināt, lai tas patiešām sniegtu gandarījumu abām pusēm? Kā neapjukt plašajā piedāvājumā un atrast gaviļniekam, kā arī situācijai piemērotāko variantu? Viena no iespējām ir dāvanu karte, kas ļauj tās saņēmējam izvēlēties sev tīkamo dāvanu, savukārt dāvinātājam - gūt pārliecību par to, ka dāvana patiešām patiks un noderēs.

Pārsteidz ar Visasdavanas.lv dāvanu karti!

Protams, arī dāvanu kartes ir dažādas, tādēļ, lemjot par labu tās iegādei, būtu jāizvērtē, kādu karti gaviļnieks novērtēs visvairāk. Ir droši to iegādāties veikalā, kas piedāvā dažādu veidu un kategoriju preces vai pakalpojumus, tādā veidā nodrošinot plašas izvēles iespējas. Taču, ja vēlies uzdāvināt ko patiesi oriģinālu un īpašu, par labu risinājumu kļūs kāda no Visasdavanas.lv dāvanu kartēm.

Visasdavanas.lv ir īpašo dāvanu veikals, kur atrodamas ne tikai skaistas un praktiskas dāvanas, bet arī šobrīd populārās piedzīvojumu dāvanas. Gaviļnieks varēs brīvi izvēlēties sev tīkamo, piemēram, iemīļotā žurnāla abonementu, relaksējošas SPA procedūras apmeklējumu vai aizraujošu lidojumu ar gaisa balonu. Variantu ir patiešām daudz!

Visasdavanas.lv dāvanu karte būs labs risinājums neatkarīgi no izvēlētā budžeta, jo kartes pieejamas dažādos nominālos, sākot no 10 eiro. Iegādājoties dāvanu karti, iepazīsties ar informāciju par tās saņemšanas un  izmantošanas iespējām. Noteikti pievērs uzmanību arī kartes izmantošanas termiņam.

Vēl viena būtiska priekšrocība – dāvanu karte iederas ikvienā dzīves notikumā. Gan dzimšanas un vārda dienās, gan izlaidumos, kāzās, valsts svētkos un pat vecmeitu un vecpuišu ballītēs. Portālā Visdavanas.lv atrodami piedāvājumi visiem dzīves gadījumiem un tie sarindoti ērti pārskatāmās kategorijās.

Aizraujošas dāvanas ikvienam

Dāvana vajadzīga sievietei, vīrietim, jaunietim vai bērnam? Nekādu problēmu – dāvanu karte no Visasdavanas.lv piemērota visiem, neatkarīgi no vecuma, dzimuma un gaumes. Ja dāvanu karti saņems sieviete, viņa varēs izvēlēties kādu no daudzajām skaistumkopšanas procedūrām – relaksējošu masāžu, lutinošu SPA rituālu vai dziedniecisko kriosaunas apmeklējumu.

Azartiskāka dāma, iespējams, dos priekšroku izjādei ar zirgu, airēšanas priekiem ar SUP dēli vai radošai piedzīvojumu fotosesijai. Savukārt vīrietim saistošs, iespējams, būs lidojums ar deltaplānu, oriģināls pudeles turētājs, peintbola spēle draugu lokā vai brauciens ar bobsleja kamanām.

Ir padomāts arī par jauniešiem un bērniem, piemēram, jauniešus sajūsminās iespēja izmēģināt spēkus vindsērfingā, piedalīšanās aizraujošā foto orientēšanās spēlē vai traukšanās pa Rīgas ielām ar motorolleru. Protams, vienmēr pastāv iespēja izvēlēties arī kaut ko praktiskāku – oriģinālu termokrūzi, velozeķi vai personalizētu noskaņu lampu.

Portālā Visasdavanas.lv sev piemērotu dāvanu atradīs arī paši mazākie – dalība bērniem paredzētā izlaušanās spēlē, XL izmēra puzle, personalizēta mantu kaste un muzikālais paklājs ir tikai maza daļa no daudzveidīgā piedāvājumu klāsta.

Dāvanu karte būs risinājums arī dodoties uz kāzām vai pāri apsveicot kādā citā nozīmīgā dzīves brīdī. Tā ļaus izbaudīt romantiskus mirkļus restorānos un viesnīcās, izvēlēties kādu no oriģinālajiem interjera priekšmetiem kopīgajam mājoklim vai iemūžināt skaistākos dzīves mirkļus kvalitatīvos fotoattēlos.

Ērta iegāde un saņemšana

Dāvanu karti ērti iegādāties internetā, atzīmējot vēlamo nominālu un norādot citu aktuālo informāciju. Neaizmirsti norādīt arī  vēlamo kartes saņemšanas veidu:

* Saņemt to elektroniskā formātā savā e-pastā dažu minūšu laikā pēc rēķina apmaksas ir lielisks variants, ja dāvana vajadzīga pēc iespējas ātrāk. Saņem to e-pastā pilnīgi bez maksas, izprintē un pasniedz to gaviļniekam jau tajā pašā dienā;

* Doties uz Visasdavanas.lv biroju Rīgā – ja ir vairāk laika, pēc izvēlētās dāvanu kartes var doties arī uz biroju Krišjāņa Valdemāra ielā 33A – 4a, Rīgā, iepriekš piezvanot. Dāvanas saņemšana birojā ir bez maksas.

* Izmantot kurjera vai Latvijas Pasta sniegtos pakalpojumus. Dāvanu karte var tikt piegādāta ar kurjera vai pasta starpniecību visā Latvijas teritorijā. Tādā gadījumā gan jārēķinās ar piegādes izmaksām, piemēram, kurjera pakalpojumi Rīgas teritorijā maksā 4.50 eiro, savukārt citviet valstī – 6.00 eiro.

Izvēlies piemērotāko piegādes variantu un pasniedz dāvanu īstajā brīdī!

Kā izmantot dāvanu karti?

Saņemot dāvanu karti, gaviļnieks pats varēs izvēlēties, kā un kad to izmantot. Vairumā gadījumu tā derīga 12 mēnešus, tādēļ nebūs jāuztraucas, ka tā paliks neizmantota. Ar dāvanu karti var izvēlēties jebkuru no Visasdavanas.lv pieejamām dāvanām, kas atbilst konkrētās kartes nominālam. Protams, ja izvēlētā dāvana pārsniedz kartē norādīto summu, pastāv iespēja starpību apmaksāt.

Interneta lapa Visasdavanas.lv noderīga ne tikai tad, kad jāatrod dāvana, bet arī tad, kad priekšā svētku plānošana. Tajā atrodama vērtīga informācija par svētku tradīcijām un spēlēm, kas ikvienu svarīgo dzīves notikumu padara vēl īpašāku.

Pārsteidz ar oriģinālu dāvanu – ļauj gaviļniekam izvēlēties pašam. Ieskaties Visasdavanas.lv, izvēlies piemērotāko dāvanu karti un pārsteidz kā svētkos, tā ikdienā!