Rekurzeme.lv ARHĪVS

''Sixt'' auto noma privātpersonām un uzņēmumiem

2017. gada 9. jūnijs 07:00

312
''Sixt'' auto noma privātpersonām un uzņēmumiem

Mūsdienu steidzīgajā laikmetā par neizmērojamu vērtību kļuvusi pastāvīga mobilitāte un spēja bez liekas kavēšanās nokļūst vajadzīgajā laikā un vietā. Vienlīdz būtisks ir izcils komforts, nevainojama apkalpošana un augsta kvalitāte, kas ļauj vajadzīgo preci vai pakalpojumu iegādāties par samērīgu cenu. Patērētājam ir svarīgi, lai izraudzītais zīmols atbilstu viņa gaidām, spētu nodrošināt vajadzīgo servisu, kā arī būtu drošs un uzticams. Pateicoties gadu gaitā uzkrātajai pieredzei, starptautiskajai atpazīstamībai un rūpīgi izstrādātajai pakalpojumu politikai, arvien vairāk klienu, meklējot mobilitātes pakalpojumus, dod priekšroku ''Sixt'' – auto nomai, kas pieejama ne vien Latvijā, bet arī visā pasaulē.

''Sixt'' piedāvā īstermiņa auto nomu privātpersonām un uzņēmumiem, pilna servisa auto līzingu korporatīvajiem klientiem, autoparka vadības un konsultāciju pakalpojumus, kā arī operatīvo līzingu un citus mobilitātes risinājumus. Kompānijas priekšrocība ir plašās tehnoloģiju zināšanas un pastāvīgās inovācijas, kas ļauj padarīt klienta pieredzi unikālu un efektīvu, augstvērtīgie kvalitātes standarti, kā arī skaidri saprotami un izdevīgi nosacījumi, kas paver iespēju izstrādāt individuālus risinājumus atbilstoši klienta vēlmēm un vajadzībām.

''Sixt'' auto noma pieejama ne tikai Latvijā, bet 105 pasaules valstīs, vairāk nekā 4000 apkalpošanas punktos. Tu vari plānot ceļojuma maršrutu, biznesa tikšanos, atpūtas braucienu vai komandējumu, izvēloties sev ērtākos nomas punktus un tādējādi ietaupot ne vien laiku, bet arī finanses. ''Sixt'' apkalpošanas vietās īrei pieejamas vieglās automašīnas, pasažieru, kravas un mikroautobusi, velosipēdi, motorolleri, limuzīni, apvidus auto un elektroauto. Visas automašīnas ir lieliskā braukšanas kārtībā, šeit atradīsi visā pasaulē pazīstamu zīmolu jaunāko izlaidumu spēkratus, izraugoties sev tīkamo no vairākiem simtiem dažādu modeļu. Klientu ērtībām tiek piedāvāti arī transfēra un šofera pakalpojumi, kā arī īpaši ērta rezervācija – auto iespējams pieteikt ne vien ''Sixt'' nomas punktos, bet arī uzņēmuma mājas lapā vai īpašā mobilajā aplikācijā.

''Sixt'' pilna servisa auto līzings ir pakalpojums, kas īpaši izstrādāts uzņēmējiem un ļauj ne vien paaugstināt darba komfortu, bet arī palielināt efektivitāti un optimizēt resursus. Ilgtermiņa auto nomas ietvaros klienta lietošanā uz noteiktu laika periodu tiek nodotas viņa izvēlētās automašīnas, kas aprīkotas atbilstoši klienta vēlmēm. Šajā laikā tiek maksāta nemainīga nomas maksa, kurā ietilpst auto apdrošināšana un nodokļu apmaksa, kā arī klienta izvēlēties papildus pakalpojumi, tādi kā regulāra tehniskā aprūpe, riepu maiņa, autoparka vadība un konsultācijas, ikmēneša atskaišu sagatavošana, apdrošināšanas administrēšana, diennakts palīdzība uz ceļa un citi.

Pakalpojumu pakete tiek sastādīta individuāli, ļaujot izveidot unikālu, konkrētā uzņēmuma specifikai un mērķiem atbilstošu pakalpojumu klāstu, tādā veidā ievērojami atvieglojot kompānijas darbu un ikdienu. Papildus tam ''Sixt Leasing'' piedāvā profesionālas konsultācijas, palīdzot pieņemt gudrus un pārdomātus lēmumus, kas uzņēmumam atmaksāsies ilgtermiņā un būs izdevīgi jau šodien. ''Sixt'' starptautiskā pieredze un plašais sadarbības partneru loks nodrošina būtiskas priekšrocības arī uzņēmuma klientiem – izvēloties ilgtermiņa auto nomas pakalpojumus, klients saņem vairumpircēja atlaides un īpašus nosacījumus kā pie auto dīleriem, tā pakalpojumu sniedzējiem visā Baltijā. Pēc noslēgtā līguma termiņa beigām klients var pagarināt līgumu, vietā izvēloties citas automašīnas, vai iegādāties lietošanā nodotos auto par īpaši izdevīgu cenu, proti, maksājot tikai to atlikušo vērtību.

''Sixt'' operatīvais līzings piedāvā iegādāties auto jau uzreiz, maksājot zemu cenu, turklāt ļaujot iepazīties ar izvēlētā spēkrata pilnu servisa vēsturi. Piedāvājumā ir vairāk nekā 70 automašīnas, ko iespējams iegādāties jau tagad – augstas klases braucamrīki nevainojamā tehniskā kārtībā. ''Sixt'' piedāvā pasaulē atzītu zīmolu modeļus, detalizēti raksturojot to tehnisko stāvokli, nobraukumu un automašīnas aprīkojumu, tādā veidā garantējot skaidri caurredzamu darījumu un veiksmīgu pirkumu.

''Sixt'' – tā ir izvēle tiem, kam rūp kvalitāte, drošība un serviss! ''Sixt'' – ikvienam, kura laiks un mobilitāte ir vērtības.