Rekurzeme.lv ARHĪVS

''Dzīvības koks" aicina uz tikšanos arī vasaras laikā

Rekurzeme/Kursas Laiks

2017. gada 13. jūnijs 10:15

67
''Dzīvības koks" aicina uz tikšanos arī vasaras laikā

Biedrības "Dzīvības koks" Liepājas nodaļa aicina uz ikmēneša tikšanos otrajā otrdienā arī vasarā - 13. jūnijā pulksten 17.30 Liepājas Sociālā dienesta mācību klasē E.Veidenbauma ielā 3. Par ultrasonogrāfiju kā diagnostikas metodi, tās iespējām un pielietojumu, kad ko redz un kāpēc neredz, stāstīs ārste Nataļja Daškina.

Piejūras slimnīcas Onkoloģijas klīnikas laboratorijas ārste, ultrasonogrāfijas speciāliste N. Daškina šogad maijā saņēma Veselības ministrijas Atzinības rakstu par lielo ieguldījumu onkoloģisko pacientu aprūpē, aizvadot onkoloģijas nozarē 21 darba gadu. Viņa apguvusi arī papildu prasmes, kļūstot par pašlaik vienīgo speciālisti Kurzemē, kas sadarbībā ar ķirurgu veic vairogdziedzera punkciju ultrasonogrāfijas kontrolē.

Mācību klase atrodas trešajā stāvā (ir lifts). Onkoloģisko pacientu un viņu tuvinieku atbalsta biedrības "Dzīvības koks" Liepājas nodaļa izveidota 2013. gadā. Tā apvieno cilvēkus, kuriem, saskaroties ar diagnozi "vēzis", nepieciešams atbalsts vai kas gatavi šo atbalstu sniegt citiem.

Biedrība "Dzīvības koks" šogad līdz novembrim organizē 21 psihosociālās rehabilitācijas nometnes "Spēka avots", katra piecu dienu garumā. Papildu informācija biedrības mājaslapā www.dzivibaskoks.lv vai zvanot pa tālruni 67625339 (Alise Musijenko).