Rekurzeme.lv ARHĪVS

Plašs sortiments un zemākas cenas - kādēļ darba instrumentus un preces iegādāties Inserv.lv?

2017. gada 16. augusts 09:00

204
Plašs sortiments un zemākas cenas - kādēļ darba instrumentus un preces iegādāties Inserv.lv?

Mēdz teikt, ka, ja tu vēlies kādā jomā būt profesionālis, tev savs darbības lauciņš ir jāfokusē un jāsašaurina tā, lai to būtu vieglāk pārzināt un pārvaldīt. Var teikt, ka līdzīgi ir arī ar veikaliem – gan tiem, kurus varam apmeklēt klātienē, gan tiem, kas atrodas interneta vidē. Ja veikalā iespējams iegādāties teju visu, sākot no skrūvgriežiem, beidzot ar bērnu kurpēm, ir grūti saprast, cik kvalitatīvas ir šīs, tik atšķirīgās preces.

Instrumentu veikals Inserv.lv dod priekšroku cita veida domāšanai, kas koncentrējas uz noteiktiem segmentiem, tādēļ arī šeit ir pieejami specifiskāki un daudzveidīgāki instrumenti. Piemēram, ja vēlēsies iegādāties urbjmašīnu, tad šajā instrumentu veikalā atradīsi ne tikai 3 dažādu zīmolu vai jaudas modeļus, bet vismaz 10, lai tu atrastu tieši tādu preci, kas nepieciešama konkrētā darba veikšanai.

Inserv.lv nodrošina kvalitatīvu darba instrumentu, elektroinstrumentu, darba apģērbu, kā arī citu piederumu klāstu, kurā noderīgas preces atradīs gan tie, kuri plāno veikt dažādus saimniecības darbus, gan arī tie, kuri interesējas par profesionāliem un specifiskiem instrumentiem. Tie, kuri paši vēlas iemācīties veikt dažādus remontdarbus un būvniecības darbus, noteikti novērtēs daudzveidīgo DIY (Do It Yourself) instrumentu piedāvājumu, kuru cenas ļoti veiksmīgi konkurē tirgū. Viens no iecienītākajiem zīmoliem šo preču sadaļā ir ''Powerplus''.

Ienākot www.inserv.lv, ir iespējams ļoti viegli orientēties preču klāstā – tās sadalītas konkrētās kategorijās, lai tu ātri varētu atrast rokas instrumentus, elektroinstrumentus, dārza instrumentus, inventāru, darba drošības piederumus, dažādus ķīmiskos līdzekļus, skrūves, stiprinājumus utt. Uzklikšķinot uz kategorijas, atvērsies lapa ar vairākām specifiskām apakšsadaļām. Kad aplūkosi kādu no tām, izmanto kreisajā pusē esošos preču filtrus, kas palīdzēs atlasīt instrumentus, ierīces un visu nepieciešamo pēc noteiktiem parametriem, piemēram, zīmola, cenas, jaudas u.c.

Lai pircējiem būtu iespēja tuvāk iepazīties gan ar piedāvājumu, gan arī uzdot sev interesējošos jautājumus, Inserv.lv organizē pasākumus, kuru ietvaros  ikviens var doties uz veikalu Remtes ielā 21, Rīgā (pie T/C Spices), lai izmēģinātu dažādus instrumentus, kā arī, piedalītos loterijās. Šīs apmeklētāju dienas parasti atbalsta kāds no pazīstamiem instrumentu zīmoliem – ''Bahco'', ''Milwaukee'' vai ''Makita''.

Ņemot vērā to, ka Inserv.lv preču klāstu iespējams atbraukt un aplūkot, kā arī pārbaudīt klātienē, klientiem tiek sniegta papildus drošības sajūta. Izvēle nav jāveic uzreiz – izpēti tiešsaistē pieejamos instrumentus, atbrauc uz veikalu un tos izmēģini, un pēc tam, ja viss apmierina, iegādājies preci. Ja nepieciešams, uz vietas arī vari nopirkt vajadzīgos piederumus u.c. lietas. Turklāt blakus veikalam atrodas arī elektroinstrumentu un tehnikas darbnīca, kurā tiek nodrošināta dažādu ierīču apkope un serviss.

Vasaras sezonu grūti iedomāties bez dažādiem pļaušanas un sakopšanas darbiem, tādēļ Inserv.lv nodrošina kvalitatīvu un daudzveidīgu dārza tehnikas un instrumentu piedāvājumu no atpazīstamiem zīmoliem – ''Stiga'', ''Stihl'', ''Viking'', ''Ryobi'', ''Makita'' u.c.

Inserv.lv prioritāte ir ne tikai augstvērtīgu preču nodrošināšana, bet arī individuāla pieeja katram klientam. Ja tev rodas kādi jautājumi par sortimentu, cenām, piegādi vai ko citu – droši vari sazināties ar veikala konsultantiem, kas palīdzēs izdarīt pareizo izvēli. Apmierināts klients - vērtība, kas Inserv.lv ir ļoti nozīmīga. Ielūkojies Inserv.lv piedāvājumā un izvēlies kvalitatīvus instrumentus par pievilcīgām cenām!