Rekurzeme.lv ARHĪVS

''Liepājas Modes un Mākslas Studija'' aicina pievienoties jaunos audzēkņus

Rekurzeme/Kursas Laiks

2017. gada 24. augusts 10:54

145
''Liepājas Modes un Mākslas Studija'' aicina pievienoties jaunos audzēkņus

Biedrība ''Liepājas Modes un Mākslas Studija'' uzsāk septīto sezonu un aicina savā pulkā jaunos dalībniekus vecumā no 5 līdz 18 gadiem.

Galvenais priekšnoteikums – jābūt vēlmei atklāt un izkopt savus talantus, attīstīt līdera dotības, spēju komunicēt un lietderīgi pavadīt brīvo laiku.

Cieši sadarbojoties ar kultūras un izglītības iestādēm, kā arī dažādu jomu profesionāļiem, bērniem un jauniešiem ir iespēja sevi pilnveidot divos virzienos. Sevis izzināšanas māksla ietver ētikas, estētikas, psiholoģijas, runas mākslas studijas un radošās darbnīcas. Savukārt sevis pasniegšanas mākslas nodarbībās var apgūt aktiermeistarību, defilē-stājas korekciju, vizuālā tēla pilnveidošanu (frizūra, stils, grims), fiziskās aktivitātes. Meitenes apgūst mākslu būt sievišķīgām, bet puiši – būt galantiem.

Pirmā vecāku un jauno audzēkņu tikšanās notiks 7. septembrī pulksten 18 studijas telpās, kas atrodas Ziemeļu ielā 19, ''Lauma Fabrics'' ēkā. Savukārt pirmās nodarbības plānotas 11. septembrī. Par nodarbību laikiem un dienām katrā vecuma grupā vienosies individuāli.

''Es ceru, ka gan vecāki, gan bērni izpratīs, cik svarīgs ir katra cilvēka iekšējais starojums, cik tajā ir liels spēks. Ir ļoti labi, ja savas prasmes, talantus, zināšanas un personīgo skaistumu izkopj un attīsta pēc iespējas ātrāk. Šeit atnāks daudz audzēkņu, kas gala rezultātā kļūs par labiem draugiem. Ceru, ka šis būs piepildīts un piedzīvojumiem bagāts gads!'' uz Liepājas Modes un Mākslas Studiju aicina tās vadītāja Tatjana Jaremčuka.

Plašāka informācija, zvanot pa tālr. 29860943 vai rakstot uz e-pastu: info@lmms.lv.