Rekurzeme.lv ARHĪVS

SIA ''Nester'' piedāvā pilnu granīta apstrādes ciklu

2017. gada 29. septembris 07:00

878
SIA ''Nester'' piedāvā pilnu granīta apstrādes ciklu

RAŽO UN PIEDĀVĀ GRANĪTA IZSTRĀDĀJUMUS

* Kapu pieminekļi (kalti pēc pasūtījuma), piemiņas plāksnes, kapu apmales, vāzes, soliņi, krusti

* Kapu labiekārtošana, kapu pieminekļu atjaunošana

* Bruģis, granīta plāksnes, fasādes, palodzes, virtuves virsmas, flīzes

Noliktavas izpārdošana – atlaides līdz 50% – līdz 31.10.2017.

Lauktehnikas 18, Grobiņa; e-pasts: info@nester.lv; tālr.: 20466402; 63490000

SIA ''Nester'' piedāvā pilnu granīta apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu. Ražotnē pastāvīgi pieejami dažādu veidu materiāli, no kuriem tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, granīta vannas istabas virsmas, granīta bāra letes, granīta kāpnes, granīta palodzes, granīta kamīni, bruģakmens, ēku fasādes, akmens flīzes, granīta stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales un citi dabiskā akmens izstrādājumi.

Akmens apstrāde ir sarežģīts process, kas sevī ietver vairāku etapu darbus, kas savukārt ietver akmens bloku zāģēšanu, lai izceltu dabiskā akmens formu un struktūru, akmens malu apstrādi, akmens virsmas apstrādi, kā rezultātā akmens iegūst vajadzīgo formu un struktūru.

Dabisks akmens ir izturīgs un ārkārtīgi ilgi kalpojošs materiāls, kas turklāt arī lieliski izskatās un ienes gaumīgu eleganci jebkurā telpā. Tā asimetriskais dzīslojums, unikālā faktūra un uzbūve savienojumā ar prasmīgu meistaru kvalitatīvi veiktu apstrādi ir pievienotā vērtība, ko citi materiāli nespēj sniegt.

Neatkarīgi no tā, vai to izmanto virtuvēm, vannas istabām, bāru letēm, grīdām, sienu klājumiem, palodzēm, interjera elementiem, ēku fasādēm vai citiem labiekārtošanas darbiem, akmens virsma ir viegli kopjama, bet ne mazāk svarīgas īpašības ir ilgmūžība, estētiskums un funkcionalitāte. Mūsu zinošie darbinieki iepazīstinās Jūs ar iespējamajiem akmens materiāliem, kā arī sniegs profesionālu padomu.

Rudens periodā piedāvājam iegādāties noliktavā esošos granīta izstrādājumus par sezonas noslēguma akcijas cenām. Plaša kapakmeņu izvēle, skaistas un netradicionālas formas, piemērotas katrai gaumei.