Rekurzeme.lv ARHĪVS

SIA ''STALVE'' pakalpojums - aizkaru šūšana

2017. gada 4. oktobris 07:00

261
SIA ''STALVE'' pakalpojums - aizkaru šūšana

Aizkaru šūšana ir viena no aizkaru dizaina būtiskākajām sastāvdaļām, jo, izgatavojot aizkarus pēc īpaša, individuāla, jūsu telpām un prasībām piemērota dizaina, tie speciāli jāšuj, lai pēc lieluma (garuma un platuma), kā arī krāsas tie harmoniski iederētos jūsu telpas interjerā. Aizkari var būt kā skaists aksesuārs, ar kuru papildināt telpas iekārtojumu vai akcentēt kādas īpašas līnijas vai krāsas telpā. Aizkari var būt arī kā dekoratīvs akcents, kas piešķir telpai īpašu gaisotni.

Lai sašūtu aizkarus, nepieciešamas speciālas iemaņas un kvalitatīvas šūšanas, gludināšanas un citas iekārtas. Mēs ar aizkaru šūšanu nodarbojamies jau vairāk nekā 17 gadus un šo gadu laikā esam uzkrājuši pieredzi aizkaru dizaina un aizkaru šūšanas pakalpojumu jomā. Mums ir viena no modernākajām aizkaru šūšanas darbnīcām Latvijā ar jaunām un specifiskām ražošanas iekārtām. Šujam visu veidu aizkarus, kā arī mūsu šūšanas darbnīcā pieejami arī cita veida šūšanas pakalpojumi. Piemēram, bez aizkariem šujam arī dažādus dekoratīvos spilvenus, krēslu pārvalkus, gultas pārklājus, galdautus utt. Vēl pie mums notiek dažādu karogu, ģerboņu izgatavošana.

Ikreiz, kad esat ienācis jaunā mājoklī vai vēlaties kaut ko mainīt interjerā, tā ir iespēja sākt jaunu dzīvi, izveidot jaunu iekārtojumu un ienest jaunas, svaigas vēsmas. Arī jau esošajā interjerā, nomainot iepriekšējos aizkarus pret jauniem, varat radīt pavisam citu telpas iekārtojumu un kopējo telpas stilu. Jaunie aizkari telpā ienes svaigumu un pat uzlabo garastāvokli. Nomainot it kā tik vienkāršu un parastu lietu kā aizkarus, enerģētiski telpa kļūst gaišāka. Tomēr, gan radot telpā kaut ko pavisam jaunu, gan arī nomainot iepriekšējos aizkarus, ir svarīgi, ko liksim pie logiem vai arī pret ko mainīt iepriekšējos aizkarus. Te nu ir nepieciešams aizkaru dizains un aizkaru šūšana. Šujot aizkarus pēc individuāla pasūtījuma, jums ir iespēja piešķirt telpai vēlamo noskaņu. Aizkari telpu var padarīt romantiskāku vai rotaļīgāku, aizkari var piešķirt telpai modernu vienkāršību vai graciozu, pat karalisku eleganci. Arī aizkaru risinājumi atkarībā no prasībām un telpas individuālajām īpatnībām var būt daudz un dažādi. Piemēram, modernas un ļoti skaistas izskatās austriešu vai romiešu žalūzijas. Romiešu aizkariem nepieciešams nedaudz mazāk auduma kā parastajiem aizkariem, un tie arī aizņem mazāk vietas pie loga, bet izskatās tikpat eleganti kā parastie aizkari. Un vēl ir daudz dažādu variantu, kā aizkarus var kombinēt vairākus - gan biezos, gan arī gaišos, pielikt dažādus dekoratīvus lambrekenus, maliņas vai lentes. Ļoti grezni un skaisti izskatās dažādi dekoratīvie pušķi. Aizkari ir tā lieta mājās, kura jums var brīvi izpausties fantāzija, jo piedāvājam ļoti lielu aizkaru audumu, faktūru, krāsu un rakstu izvēli.

Aizkaru šūšana pēc individuāla pasūtījuma rada iespēju radoši izpausties un izveidot tieši tādus aizkarus, kādus vēlaties redzēt savās telpās, vai arī izveidot tieši tādu stilu un iekārtojumu, kāds ir iecerēts. Ja skaidri nezināt, kādu aizkaru noformējumu vēlaties redzēt savās telpās, mūsu dizaineri ieteiks jūsu mājoklim piemērotāko aizkaru risinājumu.

Aizkari harmonizē telpu un ienes tajā mājīgu siltumu. Ir tik neizsakāmi jauki kādā aukstā un tumšā ziemas vakarā aiztaisīt izsmalcināti skaistos aizkarus, ieliet karstu tēju, uz galda iedegt svecīti un nesteidzīgā mierā vērot, kā veidojas raksti vai līnijas uz aizkara, vai arī vienkārši baudīt harmoniju, ko telpai piešķir aizkari. Aizkari pasargā no svešiem skatieniem. Arī vasarā aizkari ir brīnišķīgs palīgs mājā, jo pat plānie aizkari nedaudz aizkavē saules gaismu, bet ar biezajiem aizkariem var pat paglābties no saules karstuma un spilgtuma.