Rekurzeme.lv ARHĪVS

Plašākā santehnikas preču izvēle

2017. gada 25. oktobris 07:00

147
Plašākā santehnikas preču izvēle

Domājot par dizainu, ir jādomā arī par kvalitāti. Iegādājoties santehniku savam mājoklim, vienmēr gribam tikai to labāko, taču bieži vien vēlamies arī ietaupīt pēc iespējas vairāk, jo kāpēc gan pārmaksāt, ja to pašu preci var nopirkt divas vai pat trīs reizes lētāk? Ne vienmēr šis idilliskais variants nostrādā, jo tas pats lētākais variants ne vienmēr nozīmē arī kvalitatīvāko, un tad jālieto teiciens "skopais maksā divreiz".

Vai zināji, ka PROF.LV piedāvā vairāk kā 6200 santehnikas preces? Ne velti to dēvē par lielāko santehnikas tirgotāju.

Tualetes podi

Cik gan grūti varētu būt nopirkt tualetes podu, vai ne? Pirmkārt, to veidi ir vairāki, vēl ir arī pisuāri un bidē podi. Tualetes podi būtībā iedalās divos tipos – pie sienas un pie grīdas stiprināmie. Vēl ir iespējams iegādāties iebūvējamos podu rāmjus, kas var būt labs risinājums, lai apslēptu ūdens izvada trubu. Tāpat tas ir arī ergonomisks variants. Un aizņem mazāk vietas vannas istabā.

Arī bidē iedalās divos tipos – piekaramie un grīdas montāžas. Pisuāri ir iegādājami ar iestrādātu sensoru un bez. Daudzi tualetes podu ražotāji piedāvā nelielu taču pietiekamu krāsu paleti, savukārt bidē un pisuāri paliek nemainīgi, klasiski baltā krāsā.

Mūžīgā cīņa – vanna vai duša

Gluži tāpat kā ir kaķu mīļi un suņu mīļi, tā ir arī ar vannu un dušu. Relaksēšanās katram izpaužas savādāk, respektīvi vannā kāda vannas bumba vai ēteriskās eļļas ar rožlapiņām, savukārt dušā – vienkārši stāvēšana zem karsta tekoša ūdens ar mūziku fonā.

Vannas ir daudz un dažādas. Gluži tāpat kā tualetes podus, tās ir iespējams iegādāties arī krāsainas, ne tikai baltas. Duškabīnes arī var padarīt savā ziņā krāsainas,  izvēloties, piemēram, matētu, nevis caurspīdīgu stiklu, vai tonētu stiklu, kā arī, iegādājoties tikai dušas paliktni, aizkarus var pievienot pēc sirds patikas.

Izlietnes, ūdens maisītāji

PROF.LV piedāvājumā ir izlietnes virtuvei un vannas istabai. Pārdomāti ir risinājumi, kur iespējams izlietni novietot uz veļasmašīnas. Tas ir īpaši piemērots mazai vannas istabai, un šādu opciju piedāvā pašmāju ražotājs PAA - modernas akmens masas izlietnes baltā vai kādā citā krāsā (krāsu paletes ir jāskatās atsevišķi).

Izlietnes virtuvei pārsvarā ir no nerūsējoša tērauda un granīta. Tās ir apaļā, taisnstūra vai kvadrāta formā. Arī virtuves izlietnes iespējams iegadāties krāsainas – granīta. Modernākās virtuvēs skaistā izlietnē iespējams iebūvēt smalcinātāju vai ziepju dozetoru. Citam varbūt mazsvarīgi, taču ūdens maisītājs var piešķirt odziņu virtuves vai vannas istabas dizainam. Ūdens maisītāju komplekti ir ļoti dažādi, katrs ar savādākām funkcijām.

Kanalizācija

Lai santehnika strādātu un ilgstoši kalpotu, ir nepieciešamas labas kanalizācijas preces. Prof.lv piedāvā dažādas caurules, korķus, pārejas, revīzijas, uzmavas, sifonus (bidē, keramiskajām un virtuves izlietnēm), drenāžas sistēmas, trapus un noteces, tērauda un čuguna restes ūdens ietecēšanai kanalizācijā, ārējo dubultsienu kanalizāciju.

Tāpat Prof.lv piedāvā vācu ražotāja ''Duker'' čuguna kanalizācijas caurules, korķus, līkumus, pārejas, revīzijas, kanalizācijas akas un nosēdakas, kā arī bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, protams, arī kanalizācijas stiprinājumu palīgmateriālus.

Mēbeles

Mēbeles vannas istabā ir tikpat svarīgas kā viesistabā vai guļamistabā. Modernas un praktiskas mēbeles var piešķirt Jūsu vannas istabai tik vajadzīgo odziņu. Tie ir gan vannas istabas skapji, plaukti, spoguļi, izlietnes ar skapīti, aksesuāri - dvieļu turētājs, dušas sēdeklis, ziepju trauki, sadzīves ķīmija, dušas kabīnes stiklu kopšanas komplekts.

Izvēloties klasiski balto krāsu, iespējams to akcentēt pērkot matēti baltas vai laminēti baltas mēbeles. Viedokļi un gaumes ir dažādas, taču ne vienmēr visas mēbeles un santehnika ir skaista balta. PROF.LV piedāvā arī krāsu daudzveidību vannas istabas mēbeļu izvēlē. Izlietnes skapīšus un arī garos skapjus ir iespējams stiprināt pie sienām vai novietot uz grīdas ar speciālām kājām.

Santehnikas iegāde mājoklim var būt sarežģīta, ja nav rūpīgi izplānots ko un kā vēlies redzēt. Iegādājoties jebkādu santehniku, svarīgi ir izlasīt visu aprakstu un pārliecināties, kas ietilpst tā komplektā. Prof.lv vienmēr piedāvā izdevīgas cenas un atlaides saviem klientiem.