Rekurzeme.lv ARHĪVS

Pareizā izvēle svētku trakumā

2017. gada 14. novembris 11:37

52
Pareizā izvēle svētku trakumā

Svētki ir vienreizēja lieta, un katru reizi tie ir savādāki pat tad, kad tematika ir viena. Gadā ir 365 dienas, ar izņēmumu reizi četros gados, kad viena diena nāk klāt. Mūsu kalendāros katru gadu ar sarkanu krāsu tiek iezīmētas 16 dienas, kas tiek sauktas par svētku dienām, neskaitot dzimšanas dienas, vārda dienas, sieviešu dienu, tēvu dienu Valentīna dienu, kāzu jubileju, pirmo satikšanās dienu, mazuļu ikmēneša jubilejas un daudzas vēl mums svarīgas svētku dienas. Katros šajos svētkos taču ir patīkami saņemt kādu nieciņu, ko dēvējam par dāvanu. Ir patīkami redzēt smaidu jubilāra sejā un priecāties par dāvanu, kas to ir iepriecinājusi.

Kuram gan nav gadījies aizbraukt ciemos pie kāda tuva drauga vai radinieka un aizmirst, ka šim cilvēkam tieši šodien ir pieņemsim, dzimšanas diena? Neērta sajūta vai ne? Tagad tā vairs nav problēma, jo pāris minūšu laikā ir iespējams iegādāties dāvanas internetā.  Omei vārda diena un esi bez dāvanas? Sabučo un samīļo un aši no omes dārza noplūc pāris puķes, kamēr viņa aizņemta virtuvē rosās, internetā sameklē perfekto dāvanu – biļetes uz kādu teātra izrādi, ekskursiju uz kaimiņu zemi vai kādu noderīgu palīgu virtuvē.

Dāvanas internetā ir lielisks glābējs neveiklā situācijā, kad ir gadījies aizmirst par to. Šobrīd iespējams iegādāties visdažādākās dāvanas. Lai izvēle nebūtu sarežģīta ir iespējams filtrēt lielu iespēju klāstu. Vispirms ir jāizvēlas, kas ir dāvanas saņēmējs – sieviete, vīrietis, bērni vai jaunieši, pāris, kolektīvam dāvanas vai dāvanas vecākiem. Tālāk jāvirzās uz dāvanas kategoriju un tās nebūt nav maz! Aktīvā atpūta un sports, apģērbi, aksesuāri n mode, mājai un dārzam, izklaide, hobiji, restorāni, apmācības un literatūra, skaistumkopšana, ceļojumi, veselība – šīs kategorijas sevī ietver ļoti daudz un dažādus piedāvājumus, jau vien izvēlēties kategoriju dāvanai nav nemaz tik vienkārši, jo katrs piedāvājums ir tik ļoti vilinošs.

Ne mazāk svarīgi varbūt ir arī cenu amplitūda kurā ir iespējams iegādāties dāvanu. Ne vienmēr dāvanas internetā ir tikai lētas vai dārgas, ir padomāts par katra iespējām dāvināt, var būt arī ka tā visdārgākā ne vienmēr ir tā vislabākā un otrādi. Galvenais, lai dāvana sniedz sajūtas saņēmējam. Lūk, pat par to ir padomāts! Ja vēlies iepriecināt mīļoto ar ko romantisku dāvanu portāls ar to palīdzēs, jo ir sadaļa romantiskas dāvanas.

Tuvojas Ziemassvētki un dāvanas jau jāsteidz iegādāties! Kāpēc gan neizmantot internetu un neiegādāties dāvanas internetā? Viens zaķis ar diviem šāvieniem! Cilvēkiem, kuriem nepatīk šīs lielās cilvēku burzmas lielveikalos un varbūt ir grūti izdomāt, ko tad uzdāvināt saviem tuvajiem ir lielisks risinājums. Piemēram, vajadzīga Ziemassvētku dāvana vecvecākiem, pieņemsim, ka tava omīte un opītis ir tādi dikti ''žiperīgi'' pensionāri un ar prieku bauda savu pensijas laiku. Kāpēc gan neiepriecināt viņus ar ceļojumu vai kādu aktīvās atpūtas piedāvājumu? Noķert adrenalīnu lidojumā ar deltaplānu pāri Rīgai, vai gluži pretēji kādu romantisku izjādi ar zirgiem, vai braucienu Haskiju pajūgā.

Piedāvājumi patiesi ir ļoti daudz un dažādi, ir tikai jāmāk tos atrast un izvēlēties. Atceries, lai ātri un viegli izvēlētos dāvanas internetā  jāzina, kas varētu patikt dāvanas saņēmējam, aptuveni jānosaka savs dāvanas budžets, sajūtas kādas vēlies ar savu dāvanu nodot tās saņēmējam un ne mazāk svarīgi kādā vietā dāvanu iespējams lietot!