Rekurzeme.lv ARHĪVS

Taupi resursus: izvēlies akumulatora prožektorus

2017. gada 22. novembris 07:00

357
Taupi resursus: izvēlies akumulatora prožektorus

Svinīgiem pasākumiem brīvdabā arī tumšajā gada sezonā, gariem pārgājieniem, darba vietas apgaismošanai, ja jāstrādā svaigā gaisā vai telpās, kurās vēl nav elektrības… Akumulatora prožektors (vai vairāki!) būs noderīgs pirkums, kas drīz vien savās izmaksās lietošanā atmaksāsies.

Kādēļ starp visiem iespējamajiem prožektoriem, izvēlēties tieši akumulatora? Būtiskākais ieguvums – gaismas nodrošināšanai nav jāmeklē elektrības pieslēgums vai nepārtraukti jāmaina baterijas. Uzlādējot prožektora akumulatoru, inserv.lv interneta veikalā iegādātajiem prožektoriem, gaismu var nodrošināt vidēji no 7 līdz 10 stundām (atkarībā no ražotāja un izvēlētā prožektora modeļa).

Kam pievērst uzmanību, izvēloties akumulatora prožektoru?

* Vispirms jāsaprot, kādam mērķim prožektors nepieciešams. Prožektori atšķiras pēc svara, jaudas, izstarotās gaismas intensitātes un veida. Ir prožektori, kuru svars ir vien 300 gramu (tādi būs piemēroti, piemēram, dodies pārgājienos). Ir prožektori, kuros izstarotais gaismas kūlis ir regulējams (par 180 – 360 grādiem), kas ļauj lietotājam pielāgot gaismu konkrētajai darba vietai. It vertikāli vai horizontāli lietojami prožektori. Ir regulējami. Izvēlies atbilstošāko.

* Vai akumulators un lādētājs jau iekļauti komplektācijā vai arī tos nepieciešams iegādāties papildus? Brīdī, kad meklē izdevīgāko pirkumu, pārliecinies par komplektāciju. Iespējams, sākotnēji pēc pirmā iespaida lētais prožektors būtiski sadārdzinās, kad papildus pirkuma grozam pievieno akumulatora lādētāju. Var izrādīties, ka izdevīgāks pirkums būs tas, kurā viss ir 100 % nokomplektēts. To jāvērtē arī pēc konkrētā brīža cenu un atlaižu piedāvājuma inserv.lv.

* Vai nepieciešams pārnēsājams prožektors vai arī statisks, uz kādas virsmas novietojams? Pārnēsājamajiem ērtākai lietošanai ir jau prožektora dizainā iestrādāts mīksts roktura pārklājums.

* Kāda veida akumulators prožektora uzlādēšanai nepieciešams? Der zināt, ka premium klases litija jonu akumulatori nodrošina ilgāku kalpošanas laiku.

* Izvērtē, cik tev ir svarīgi, lai prožektora apgaismojums atainotu vides patiesās krāsas – tādas, kādas tās redzam arī dienas gaismā? Inserv.lv interneta veikals piedāvā saviem klientiem prožektorus, kuru ražošanā izmantota Milwaukee® TRUEVIEW™ tehnoloģija. Tā nodrošina augstas izšķirtspējas apgaismojumu, paaugstina produktivitāti darba zonās, samazina atspīdumu, nogurumu un acu sasprindzinājumu, kā arī precīzi ataino patiesās vides krāsas un detaļas.

* Cik izturīgs ir prožektora korpuss? Ir prožektori, kuri ražoti, lai būtu triecienizturīgi, ir tādi, kuriem iestrādāta aizsardzība pret ūdens šļakatām visos leņķos.

* Vai prožektora lēca, ilgstoši lietojot, sakarst? To būtiski izvērtēt, ja strādā ugunsnedrošos apstākļos, jo, iespējams, tad piemērotāki būs prožektori, kuru lēca nesakarst.

Lai arī kādam mērķim iegādājies prožektoru, iesakām izmantot konsultēšanās iespējas arī inserv.lv interneta veikalā. Inserv.lv galvenais uzdevums ir uzlabot pakalpojumu sniegšanas kvalitāti, samazināt klientu izmaksas, kā arī darba un patērētā laika resursus, veicot sagādes darbības savas saimnieciskās darbības nodrošināšanai.

Lai izdevīgs pirkums – akumulatora prožektors!